Dalibor Jekić i Veroljub Stevanović, kandidati za odbornike koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac: Nema naplate članarine deci u klubovima koji koriste sredstva iz budžeta grada

Izbori 2023 Politika
  • U kakvom se stanju nalazi sportska infrastruktura u Kragujevcu vidimo i na primeru stadiona u Bresnici, ti uslovi nisu najbolji za našu decu. Ako želimo da sklonimo decu sa ulice moramo da im stvorimo ambijent i uslove koji ih privlače da se bave sportom. Mi iz koalicije Ujedinjeni protiv nasilja se zalažemo da sport bude dostupan svima, a kada to kažemo mislimo na to da nema naplate članarine deci u klubovima koji koriste sredstva iz budžeta grada. Ne želimo da ni jedno dete pati zbog toga što ne može da trenira jer roditelji nisu u mogućnosti da plaćaju članarinu, saopštavaju iz liste Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac.

Odbornički kandidati liste Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac tvrde da „Srpska napredna stranka ima plan da izmesti stadion u Bresnici sa sadašnje lokacije na kojoj je preko četiri decenije“:

  • Mi obećavamo da će stadion ostati na istom mestu i da ćemo uložiti sredstva i učiniti da ovaj prostor bude ponos Bresničana. Naš plan je da u mandatu od četiri godine rekonstruišemo 2-3 stadiona godišnje ili fudbalska igrališta u gradu. Da, mi možemo da budemo grad dobre sportske infrastrukture.
  • U mesnim zajednicama Filip Kljajić i Bresnici, sve što je urađeno, urađeno je u našem pređašnjem mandatu, i Rtanjska, i Romanijska, i Viktora Bubnja i Bresnički Do i Grada Biteštija. U mandatu SNS gotovo da ništa nije urađeno. Pijaca u Bresnici je potpuno neuređena. Takva je ista i u Stanovu, slična je i na Bubnju. Ulice su pune rupa, smeća i nehigijena u Bresnici kao i u većini Kragujevačkih pijaca je na uznemiravajuće lošem nivou.

Koalicija Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac obećava a kažu i „garantuje“ da će one probleme koje ove dve mesne zajednice imaju moći da reši.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.