Danas bez vode u Bresnici Tri a bez struje u Centru grada

Grad Servisne informacije

Zbog radova na vodovodnoj liniji u ulici Milutina Todorovića danas, u petak 26. marta 2021. godine u periodu od 08:00h do 14:00 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Bresnica III. Takođe opominju iz gradskog Vodovoda može doći do pada pritiska i nestanka vode u višim delovima naselja Bresnica II.

Po dolasku, prilikom puštanja vode može doći do blagog zamućenja pa je potrebno vodu ispustiti dok se ne izbistri. Mole se potrošači da obezbede vodu za neophodne potrebe, apeluju iz kragujevačkog JKP „Vodovoda i kanalizacije”.

Za današnji dan, petak, 26. mart najavljena su i isključenja struje:

– Zbog radova, na seči rastinja na trasi dalekovodne mreže vremenskom periodu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Donje Komarice.


– Zbog radova, na trafostanici u vremenskom periodu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: 27. marta, Kneginje Ljubice, Kralja Petra I, Lepenički bulevar na brojevima 1, 3, 5, Maksima Gorkog, Milutina Markovića.

– Zbog radova, na rekonstrukciji NN mreže u vremenskom periodu od 10.00 do 14.00 doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Bihaćka, Bistrička, Crnogorskih bataljona, Dračka, Mitrovička, Ognjena Price, Petra Drapšina, Stubička, Zadrugarska, Zrenjaninska i Zvečanska.

– Zbog radova, na rekonstrukciji NN mreže u vremenskom periodu od 08.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Adrovac ( deo korisnika ka Rači).

– Zbog radova, na rekonstrukciji NN mreže u vremenskom periodu od 09.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Batočina u ulici Vojvođanskoj.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.