Soccer into goal success concept

Dejan Krunić: Ambicije FK Korićani su da bude stabilan zonaš

Grad Sport

Umesto o igri, u fudbalskom klubu Korićani, koji igra u šumadijsko-raškoj zoni, razmišlja se o oduzetim bodovima i arbitraži u Lozani.

Podsetimo, u 10. kolu šumadijsko-raške zone ekipa Korićana pobedila je tim Budućnosti iz Resnika rezultatom 2:0. Nakon ove utakmice, na osnovu svih prikupljenih informacija, utvrđeno je da utakmica nije regularna i da je njen rezultat dogovoren pre početka.

Na osnovu člana 80. disciplinskog pravilnika FSS, FK Korićani kažnjen je oduzimanjem dvanaest (12) bodova u tekućoj takmičarskoj sezoni 2022/23. Na osnovu člana 80. disciplinskog pravilnika FSS, FK Budućnost iz Resnika kažnjen je oduzimanjem osam (8) bodova u tekućoj takmičarskoj sezoni 2022/23.

Sada se čeka arbitraža u Lozani a na stranici gradske.lige.kragujevca objavljen je intervju sa Dejanom Krunićem, predsednikom FK Korićani, koji prenosimo:

Prisutan je osećaj da umesto fudbalskih, preovladavaju one sporedne teme, recite nam nešto više o bodovnom saldu i desavanjima?
  • Pre svega očekujemo da bodovni saldo bude na koti od 19 bodova, što smo igrom i organizacijom sproveli i dokazali kako se to radi u teškim vremenima. Brod koji već četvrtu sezonu plovi u šumadijsko-raškoj zoni pokušali su da poljuljaju vetrovi koji sigurno neće pobediti fudbal u Korićanima i puke entuzijaste koji u njemu volenterski rade. Ambicije kluba su stabilan zonaš i osvajanje kupa grada u ovoj godini.

Vidne su promene u stručnom štabu, šta se dešava sa igračkim kadrom?
  • Najveće pojačanje za klub je dolazak šefa stručnog štaba Gorana Pelemiša proslavljenog kragujevačkog golgetera a uz njega u narednim danima očekujemo dolazak četiri fudbalera.

Ono oko čega se podigla najveća prašina, ima li kakvih novosti iz Lozane oko zajedničke tužbe vas i Budućnosti iz Resnika?
  • Najvaznija novost u klubu je da očekujemo povoljan ishod žalbe sportskom sudu u Lozani, kako bi klub nesmetano funkcionisao.
    Zahvaljujemo se svim dobrotvorima koji su prepoznali pošten i savestan rad FK Korićana koji naš klub pomažu 13 godina, kao dokaz za to su sigurno rezultati jer smo zahvaljujuci njima kao i volonterskim radom u klubu od poslednje lige stigli do Zone i tako ispisali sportsku istoriju u ovom naselju, ali i u Kragujevcu, jer smo jedini klub u gradu koji ima sve tri titule iz gradskih liga.
    Nedostaje nam trofej kupа grada Kragujevca i nadam se da ćemo ove godine osvojiti i taj trofej.
Fotografija: freepik

„Projekat se realizuje je u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD a administrira Media i Reform Centar Niš. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove MRCN i Ambasade SAD već isključivo autora“.

Tagovi:

4 thoughts on “Dejan Krunić: Ambicije FK Korićani su da bude stabilan zonaš

  1. Napred Kruno ,ne dozvolite da vas pojedini Cadje i Madje grobari Kragujevackog fudbala namestaju u dogovoru sa drugim klubovima iz zone .Neka pobedi fudbal

  2. Pozdrav od Jocketa bivsi fudbaler Koricana momci samo napred kao kada smo upadali u prvu gradsku, ljubi vas vrat moji Koricani.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.