Đorđe Kosanić napustio Jedinstvenu Srbiju?

Grad Politika

Kako piše portal InfoKG, Đorđe Kosanić napustio je stranku Jedinstvena Srbija. InfoKG je pokušao da stupimo u kontakt sa Kosanićem i proveri saznanja i razloga za napuštanje stranke, poruku Kosaniću sa pitanjem – da li je informacija tačna, poslao je i Glas Šumadije, ali da objavljivanja ovog teksta nismo uspeli.

Lista na Jedinstvene Srbije, na kojoj je Kosanić bio prvi od 87 kandidata za odbornike u Skupštini grada, sa kojom je na izborima nastupio samostalno, a ne tradicionalno sa SPS-om, osvojila je 1.962 glasa – 2,13 posto glasova Kragujevčana. To nije bilo dovoljno da Jedinstvena Srbija u Kragujevcu pređe cenzus i zauzme mesta u Skupštini grada. 

Kosanić je bio poslanik Jedinstvene Srbije Narodnoj Skupštini.

Tagovi:

3 thoughts on “Đorđe Kosanić napustio Jedinstvenu Srbiju?

  1. Aha, baš mu verujemo ! Palma ga izbacio, jer je shvatio da ga ovaj zamajavao godinama o podršci koju uživa u gradu. Naravno, sada će u napredno jato, kum nije dugme, pa će opet na državna jasla.

  2. E sad, ako je i nešto dobro uradio, onda je to što je definitivno sklonio iz našeg grada nešto što ovde nikada nije ni trebalo da postoji – Palminu nazovi stranku. To je dobro. Ukanalio je Djordje Palmu na lokalu. Kraj.
    Sad je pitanje da li je on sam ide ili ga Palma tera? Teško se iz tog društva izlazi dobrovoljno. Tu važe drugačija pravila . Ne izlazi se bez naknade. Preko Palme je Djordje prilično profitirao, tako da će stići račun za odštetu.
    Nemojte zaboraviti kako je, nekada davno pevač Radiša bio dobro preslišan zbog neposlušnosti. Ko to pamti, ume i da izvuče zaključak i shvati zašto se Djordje ne javlja novinarima da potvrdi ili demantuje ovu vest.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.