foto: FB privatna arhiva P.D..

Doktor Predrag Delić promovisan u poverenika GO Narodne stranke u Kragujevcu

Politika

Narodna stranka danas je u Kragujevcu promovisala novog poverenika gradskog odbora ove stranke, epidemiologa dr Predraga Delića.

  • Preuzimam na sebe još jednu veliku odgovornost koja je za mene zaista veliki izazov. Imamo dobre polazne osnove, imamo dobro istrasiran put, planiramo da nastavimo tim putem dalje i da još više unapredim rad stranke, rekao je dr Delić.

Predsednik Narodne stranke, Vuk Jeremić, izjavio je da je prvi čovek GO u Kragujevcu neko ko učestvuje u predsedništvu stranke, te da je ponosan što je to baš dr Delić.

  • Meni je izuzetno velika čast da imam saborca poput njega. Nema puno političkih organizacija u Srbiji koje se mogu pohvaliti ljudima poput doktora Delića i to na ključnim mestima u stranci, rekao je Jeremić.

Dosadašnji predsednik GO Narodne stranke u Kragujevcu, Boris Hermanas, istakao je kako će i dalje podržavati rad stranke, kao i da ostaje njen član.

  • Ovo je neki govor koji sam planirao da odžim u februaru kada je trebalo da nam bude redovna skuptina, ali nažalost neke privatne situacije nas malo ubrzavaju i tako da smo napravili neke kadrovske promene u odboru, rekao je Herman.

Herman je podsetio da ja Narodna stranka, kao vanparlamentarna stranka u gradu uspela da iznudi, kako je rekao, kadrovske promene u Skupštini grada, te da su skretali pažnju na probleme i moguće koruptivne radnje.

Narodna stranka danas u KRagujevcu odražva predsedništvo stranke na kojoj će između ostalog biti reči i o nacrtu dokumenta posrednika iz Evropskog parlamenta o poboljšanju izbornih uslova.

foto: FB privatna arhiva P.D.
Tagovi:

1 thoughts on “Doktor Predrag Delić promovisan u poverenika GO Narodne stranke u Kragujevcu

  1. Ako dobro pogledamo reklamni materijal, videcemo i promociju Glasa Sumadije, ne samo Delica, ako mi se ne cini??

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.