foto: Grady Kragujevac

Završena rekonstrukcija igrališta na Pivarskom skveru

Grad

Rekonstrukcija igrališta za male sportove na Pivarskom skveru, konačno je završeno, a za njegovo sređivanje izdvojeno je 400 hiljada dinara. Posao je obavilo preduzeće Šumadija d.o,o,, koje je odradilo kompletnu rekonstrukciju ograde, zamenu dotrajalih košarkaških konstrukcija i oslikavanje terena.

  • Ovo je jedna od kontinuiranih akcija koje grad Kragujevac sprovodi, gde snažno, motivisano, posvećeno, radimo na podizanju sportske infrastrukture u našem gradu.U svim naseljima imate ovakvih otvorenih igrališta za koja su naši sugrađani emotivno vezani. Na njima su odrastale i odrastaju mnoge generacije koje ovde obično imaju i prvi kontakt sa sportom, kazao član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović.

Iz Grada kažu da je ovo samo jedno od igrališta u gradu koja se trenutno uređuju, a u narednih mesec dana biće završena i rekonstrukcija streljane u klubu „Čika Mata“, u hali Jezero. U narednih sedam dana, prvi put će u Kragujevcu biti otvorene i veštačke stene i to u OŠ „Jovan Popović“, gde će Kragujevčani moći da se rekreativno ili profesionalno bave sportskim penjanjem.

  • Nije normalno da naši sugrađani odlaze na treninge u druge gradove jer nemaju uslove za treniranje u svom gradu. Da li su u pitanju rekreativci ili profesionalni sportisti, naš grad treba da ponudi najbolje moguće uslove i na tome ćemo intenzivno raditi u narednom periodu, rekao je Stevović.
foto: Grad Kragujevac
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.