Dragan Đilas: Vučićev izlazak iz praznog frižidera najbolja i najiskrenija poruka koju je SNS poslala građanima

Politika
  • Uoči prošlih izbora predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izašao iz frižidera koji je ostao prazan i to je najbolja i najiskrenija poruka koju je SNS poslala građanima – ako glasate za nas imaćete prazan frižider, izjavio je danas u Novom Sadu, prilikom izbora novog rukovodstva Gradskog odbora, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.
  • Srbija sanja i ostvaruje snove, poručuju nam naprednjaci, a snovi se zaista ostvaruju onima koji sanjaju odlazak iz zemlje 100.000 ljudi godišnje, umiranje radnica na proizvodnim trakama zbog nehumanih uslova rada, porast agresije, nasilja, jednu ubijenu ženu svake nedelje i zemlju u kojoj specijalci imaju nekoliko puta veće plate od učitelja, sudija, medicinskih sestara, vaspitačica i lekara, rekao je Đilas, saopštila je SSP.
  • S druge strane, dodao je, mi koji sanjamo Srbiju u Evropi, zemlju u kojoj bahati političari i novobiznismeni ne mogu da rade šta hoće, zemlju u kojoj cene ne rastu više od plata, u kojoj deca završavaju škole, a ne rade u fabrikama od 17. godine, zemlju bez mržnje i agresije, za naše snove moraćemo da se izborimo.

Za predsednika gradskog odbora SSP-a u Novom Sadu izabran je poznati novosadski anesteziolog Vladimir Vrsajkov.

Piše: FoNet
Fotografije: SSP
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.