Dragana Marinković: Da li je vlast bar malo sramota zbog rugla od autobuske stanice

Politika

Predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Topoli Dragana Marinković, saopštenjem za javnost koje prenosimo, podseća da je „Pre skoro mesec dana počelo je sa ograđivanjem autobuske stanice u Topoli koja je u vlasništvu prevoznika Autoprevoz Janjušević“:

Ograđivana je par dana i stalo se jer je zafalilo desetak metara ograde. Ograđeno je i pola trotoara pa dve osobe se ne mogu mimoići. Sav otpad nastao bušenjem trotoara za stubove nije sklonjen, trotoar je ispucao i neravan pa je nebezbedno tuda prolaziti. Generalno, u Topoli i nema dobrog trotoara ali ovaj kod autobuske stanice nije uopšte funkcionalan.

Pored toga što nema redovnih autobusnih linija, ne postoji nikakav broj telefona za informacije o redu vožnje sada imamo i situaciju da se ne može bezbedno proći pored autobuske stanice. Čemu ona služi kada nije funkcionalna?

Dan opštine Topola je 21. septembra, pa pitamo – da li je nosioce lokalne vlasti bar malo sramota što će gosti Opštine prolaziti pored rugla od autobuske stanice?

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.