Dve predškolske ustanove u Kragujevcu uputile javni poziv za upis dece u pripremni predškolski program u trajanju od četiri sata

Grad

Predškolske ustanove „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“ Kragujevac uputile su Javni poziv za poziv za upis dece u godini pred polazak u školu u trajanju od četiri sata za radnu 2023/2024.godinu za decu rođenu u periodu od 1. marta 2017. do 28. februara 2018. godine.

Prijem dece u godini pred polazak u školu u trajanju od četiri sata, vrši se na osnovu Zahteva u pisanoj formi, na jedinstvenom obrascu koji podnosi roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik deteta predškolskim ustanovama.

Za PU „Nada Naumović“ zahtev se podnosi u kancelariji br. 5, u ulici Save Kovačevića broj 30, svakog radnog dana u periodu od 09:00 do 14:00 časova, a za PU „Đurđevdan“ u kancelariji br. 4, u ulici Voje Radića broj 3 (Stara radnička kolonija) takođe u vremenu od 09.00 do 14.00 časova. Zahtevi za obe predškolske ustanove mogu se podneti od danas do 31. maja ove godine.

Šta je od dokumentacije potrebno, spisak osnovnih škola i vrtića i obrasci zahteva, kao i druge potrebne informacije, mogu se preuzeti sa sajtova predškolskih ustanova „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“ kao i na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.