Gradjani da se spreme u 2021.godini na posetu Izvrsitelja! -Saopštenje SSP Knić građanima povodom usvajanja Budžeta opštine Knić za 2021. godinu

Društvo Politika

Poštovani sugrađani jednopartijska Skupština opštine Knić
usvojila je pre neki dan Budžet za 2021.godinu u kojoj su dve potpuno različite bahate nelogičnosti i atak na novčanik građana opštine Knić!


Prva jee povećanje Poreza na imovinu građanima sa predhodnih 65
miliona dinara u 2020. godini na čak 84 miliona za 2021. godinu. U situaciji kojom je pandemijskom razmerom KOVID 19 virusa pogođeno stanovništvo i privreda opštine Knić, u najmanju ruku možemo konstatovati po ovakvim projekcijama povećanja poreza da će od marta 2021. godine građani nerazvijene opstine Knić biti satanizovani i pogođeni i ekonomskom krizom koju će podstaći nesposobno napredno lokalno rukovodstvo! Umesto da pronađu kreativnije rešenje u nadoknadi posledica virusa po Budžet, pogubnom i lošom ekonomskom politikom u predhodnim godinama vlast se okreće protiv sopstvenog naroda.

Druga nesreća ogleda se u smanjivanju prihoda u kategoriji Poreza na dohodak od čak 10 miliona. Čime vlast direktno priznaje da će ekonomska aktivnost, zaposlenost ne samo stagnirati nego drastično se urušiti. Ova kategorija poreza pokazuje svu nesposobnost njihove pogubne ekonomske politike! Vlast koja priznaje poraz svoje ekonomske politike a planira drakonsko opterećenje iste, nije više vlast naroda već vlast koja se odrekla i odrodila od realnosti u kojoj živi narod!

NIKOLA ČAMPAREVIĆ SSP KNIĆ

Najoštrije osuđujemo više ne samo bahatost, neznanje već atak na osiromasen narod opštine Knić. Građani su u 2020. godini ostali bez podrške opštine kroz podsticaje u poljoprivredi i privredi. Onim delatnostima koje tradicionalno najvise pune Budzet opstine Knić, stoji u saiopštenju SSP-a Knić koje potpisuje Nikola
Čamparević

Tagovi:

5 thoughts on “Gradjani da se spreme u 2021.godini na posetu Izvrsitelja! -Saopštenje SSP Knić građanima povodom usvajanja Budžeta opštine Knić za 2021. godinu

 1. Šta je sa lekturom? Ako je Čamparević nepismen, ako je Glas Šumadije portal koji objavljuje neistine bez provere, možete li makar da pregledate tekst koji vam pošalje pre nego što ga kopirate i objavite?
  Glas Šumadije – COPY – PASTE portal.

 2. Da li SSP Knić uopšte ima predstavu da je SNS opštinsko rukovodstvo po prvi put u istoriji opštine sprovelo i završilo popis imovine na teritoriji opštine Knić. Na osnovu popisa imovine čitave opštine, koju je zakon nalaze, a cime se predhodni vlastodršci i kreatori ovog suludog i zlonamernog teksta, time nikada nisu bavili niti ih je ikada zanimalo imovinsko stanje kako javnih tako i privatnih objekta, normalno je da je u budžetu planirano uvecanje prihoda po osnovu poreza na imovinu, jer su popisani objekti koji decenijama nisu bili. Ovakvim objavama Glasu Šumadije, potvrdjujete favorizovanje opozicionih stranaka, a ujedno i hvala sto pokazujete da SSP Knić nema predstavu o načinu planiranja i funkcionisanja opštine, planiranja i realizacije budzeta i sprovodjenju zakonskih obaveza.

  1. Postovani,
   Popis imovine ste fantasticno uradili. Placam porez na kucu na parceli na kojoj kojoj kuca ne postoji.

 3. Opet Glas Sumadije favirizuje opozicione stranke tako sto objavljuje svakojake gluposti bez da ih proveri! Doticni gospodin cije ime stoji ispod ovog nebuloznog teksta, dok je bio u opstinskom rukovodstvu opstine Knic, prstom mrdnuo nije ni za opstinu ni za narod koji zivi u opstini Knic! A sada zna da drzi pridike i to jos neosnovane! Opstina Knic sada ima takvo rukovodstvo koje je na ponos celoj opstini. I to sto je opstinsko rukovodstvo uradilo u prethodne cetiri godine doticni i njemu slicni, mogu samo da sanjaju!

 4. Puna podrska smanjivanju nameta na gradjane. Provreda je u recesiji i treba ustede traziti u efikasnijoj drzavi tj u smanjenju zaposlenih u javnom sektoru a ne na racun siromasnih seljaka. Smanjite drzavne troskove. Ne trosite tudje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.