Gradonačelnik Dašić o Tržnici: Radujem se danu kada će da se istraži sve

Grad

Na sednici Skupštine grada, na kojoj je usvojen rebalans budžeta za tekuću godinu, bilo je reči i rekonstrukciji gradske Tržnice. Gradonačelnik Nikola Dašić rekao je za skupštinskom govornicom da u vezi sa rekonstrukcijom Tržnice ima posla za nadležne organe i da se „raduje danu“ kada će taj posao biti istražen.

  • Ko je u čitavom lancu kriv što je došlo do obrušavanja Tržnice, ne znam. Ali, ima ko bi to trebalo da utvrdi. Mene građani ne plaćaju da se bavim istragama, nego da menjam kotlove u Energetici, da asfaltiramo terene po selima, da gradimo nove terene za decu… To je moj posao. Nadležni organ imao bi šta da istraži, rekao je Dašić i dodao da su u čitav posao bili uključeni JKP Šumadija, kao naručilac posla, Uprava za investicije, kao neko ko vrši nadzor.
  • Rukovodstvo JKP Šumadija nije više isto. Rukovodstvo Uprave za investicije nije više isto. I to je ono što sam mogao da uradim. Uključeno je bilo u preduzeće Urbanizam i njihovo rukovodstvo, zbog Tržnice, nije više isto. Na žalost, velika muka s kojom se suočili i koja me muči i dalje.

Dašić je rekao da će radovi morati da se završe tako da se „ni jedna cigla sa Tržnice više ne sruši“, kao i da se nada da će rekonstrukcija biti završena „što pre“.

  • Veliki strah imam od te Tržnice, ali boriću se da bude završena kako treba, rekao je Dašić.
Tagovi:

2 thoughts on “Gradonačelnik Dašić o Tržnici: Radujem se danu kada će da se istraži sve

  1. Vrši obmanu gradjana po ko zna koji put. Svi koji su radili da pijaci su i dalje uključeni. Uprava za investicije i dalje vrši nadzor i to iste osobe, ispred JP Urbanizma su na pijaci uključene iste osobe, a ispred JKP Šumadija takođe iste osobe koje su i vodile JKP Trznice i osmislili projekat. Novo je samo što je doveo da vodi JKP Šumadiju svog brata koji je vlasnik objekta preko puta pijace (Šumadija signal) koji je u gorem stanju od pijace, a očekuje od njega da završi pijacu. Novo je i da je doveo svog novog drugara da vodi Upravu za investicije, koji je do sada prodavao kartice za mobilne telefone, a sada važi za načelnika bez znanja i mogućnosti.
    Gradonačelnik je skoro tri godine, a na pijaci od kada je došao ništa nije uradjeno, ali zato ima bezbroj izjava kojima obmanjuje građane i skriva svoju nesposobnost. Od pijace neće biti ništa dok god je Dašić tu. Farsa sa fasadama je ista kao i pijaca. Čudi se lošem radu samog sebe, a kreči dve privatne fasade parama građana već treću godinu. Rupe po ulicama nije uspeo da zakrpi, kamoli nešto više. Velika sramota SNS-a, jer definitivno ima sposobnijih ljudi u stranci.

  2. Sve što govori da je uradio za pijacu, sve promene rukovodilaca, nisu dali rezultate, jer je to uradio još pre dve godine. Za dve godine je napravlje Beograd na vodi, a pijaca se nije pomerila sa mrtve tačke. Mislim da je Dašić dovoljno pametan da shvati da sve što radi ne daje rezultate i da svoje mesto što pre prepusti sposobnoj osobi koja će za par meseci završiti pijacu i uspešno raditi sve što on nije, a nije ništa uradio. Građani skakoga dana otežano žive zbog nesposobnosti gradonačelnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.