Humanitarna akcija Zajedno za dečije osmehe

Društvo

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade Kragujevac priključili su se humanitarnoj akciji „ZAJEDNO ZA DEČIJE OSMEHE“. Akciju organizuje Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ u saradnji sa Zvaničnim glasilom SPC za decu “Svetosavsko zvonce“.

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje finansijskih sredstva, slatkiša, igračaka i školskog pribora, odeće i obuće i drugo, za pravljenje paketića namenjenih deci u najsiromašnijim sredinama na teritoriji Srbije, a sa posebnim osvrtom i pažnjom na Kosovo i Metohiju. Pored toga pokrenuta je i velika SMS akcija, sa željom da se pošalje 100 000 poruka na humanitarni broj Fondacije 4334, a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za podizanje i obnovu kuća ugroženim porodicama sa više dece na teritoriji Republike Srbije. Sredstva koja se prikupe do 1. februara putem SMS poruka i donacija uplaćenih na račun fondacije 265-1610310004716-35 namenjena su za realizaciju ove akcije.

Akciju su podržale i mnoge javne ličnosti kako bi svojim primerom ukazali na značaj humanih vrednosti. Svi koji žele da podrže humanitarnu akciju „Zajedno za dečije osmehe“ i obraduju najmlađe mogu to da učine u utorak 19. januara u prostorijama Kancelarije za mlade, u ulici Save Kovačevića 5, u periodu od 12 do 18 sati.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.