Igor Anđić: Razgovaraćemo o tome kako ćemo da blokiramo sve

Grad

Ovako je, na pitanje o čemu će predstavnici zaposlenih u Fijatu u ponedeljak razgovarati sa premijerkom Anom Brnabić nakon današnje izjave predsednika Aleksandra Vučića da „država ne upravlja Fijatom“, kratko odgovorio potpredsednik sindikata Nezavisnost u toj kompaniji Igor Anđić. I dodao:

  • Možda se predsedniku vrati sećanje.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da je čuo bezbroj laži o stanju radnih prava u Fijatu u Kragujevcu i naveo da ne živimo u eri socijalističkog samoupravljanja, već da kompanija Stelantis upravlja tom fabrikom i da ima pravo da donosi poslovne odluke.

Vučić je to rekao tokom obilaska skladišta Republičke direkcije za robne rezerve i samo dan pred najavljen sastanak predstavnika zaposlenih u Fijatu i gradonačelnika Kragujevca Nikole Dašića sa premijerkom Anom Brnabić.

Fotografija: Lazar Novaković
Tagovi:

1 thoughts on “Igor Anđić: Razgovaraćemo o tome kako ćemo da blokiramo sve

  1. Ne upravlja država već oni koje je Vučić poslao. Stelantis je tu ikebana. A ako radnici pokušaju da organizuju nekakve blokade radiće verovatno pendreci i druga „nežna“ policijski oprema. Baš kao, ne tako davno, na protestima u Beogradu. Ovde vlada naprednjačka mafija i nju nikakvi protesti ne mogu uzdrmati i ukloniti sa vlasti, već samo usr..a motka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.