Izabrani direktori Centra za obrazovanje, Koraka i Gradske turističke organizacije

Grad Politika

U okviru tačke dnevnog reda koje se odnose na oblast izbora, postavljenja, imenovanja i razrešenja na prvoj redovnoj sednici Skupštine grada imenovan je vršilac dužnosti direktora Centra za obrazovanje Kragujevac, Nenad Tanasijević. Dosadašnji v.d. direktora Gradske turističke organizacije Bojan Pavlović, imenovan je za funkciju v.d. Ustanove kulture „Koraci“, dok je dosadašnja direktorka ove ustanove Mirjana Milenković imenovana na funkciju v.d. direktora Gradske turističke organizacije.

Inače na sednici su zbog podnete ostakve konstatovani prestanci mandata tri odbornika, Suzane Milovanović, Mirka Čikiriza i Slavka Perovića..

Podsetimo, vladajuća većina skratila je sednicu Skupštine grada, koja je počela još 24. aprila, i na kojoj je opozicija ćutala preko 40 sati, za osam tačaka dnevnog reda. Pred početak jučerašnjeg zasedanja spojene su i brojne tačke dnevnog reda, pa se od početnih 35 tačaka dnevnog reda, raspravljalo o 13.

Kragujevačka opozicija, koja u gradskom parlamentu ima 36 odbornika, proglasila je sinoć pobedu, uz konstataciju da je vladajućoj koaliciji bilo najvažnije da završi tačku dnevnog reda iz oblasti imenovanja, kako bi SNS zadovoljila apetite koalicionih partnera.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.