Kandidat za gradonačelnika ispred Zajedno za Kragujevac – Miroslav Stojanović Džiga

naslov Politika
  • Teška vremena su danas za Kragujevac, počinje saopštenje politička organizacija Zajedno za Kragujevac, kojim obaveštava javnost da će njihov kandidat za gradonačelnika na izborima 17. decembra biti poznati kragujevački lekar dr Miroslav Stojanović Džiga.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Dočekali smo da nam iz godine u godinu, od izbora do izbora vlast obećava iste investicije poput izgradnje novog Kliničkog centra, severne obilaznice, nove autobuske stanice, podzemne garaže, rešenja za potpuni saobraćajni haos u gradu, obećanja da JKP „Šumadija“ rešava sve komunalne probleme u gradu …… i tako u krug.

Videli smo samo razna čuda po gradu poput izvršene rekonstrukcije centralne pijace, gde je dostignuće da se otvori makar nadstrešnica i izgradnju nove pešačke zone ispred prazne zgrade Suda za kojom nije bilo nikakve potrebe jer je stara na 50 metara i još mnogo neuseplih projekata koji su višestruko naplaćeni građanima Kragujevca. Videli smo opozicione liste i odbornike koji su se kleli da im je Kragujevac na prvom mestu, da bi preko njih pretrčavali u stranku na vlasti, dočekali smo i da jedan samozvani „Vojvoda“ pređe u stranku na vlasti i preko nje postane član Privremenog gradskog veća.

Gledamo i danas beogradske političke stranke koje su se za izbore ponovo setile Kragujevca. Svi oni i vlast i opozicione stranke ponovo traže poverenje građana Kragujevca.
Zajedno za Kragujevac zato upozorava da ne možemo davati poverenje onima koji su nas više puta izneverili. Iz tih razloga smo odlučili da građanima Kragujevca koji najčešće konstatuju da nemaju za koga da glasaju ponudimo listu ZA KRAGUJEVAC.

Za nosioca liste i kandidata za gradonačelnika predlažemo dr Miroslava Stojanovića Džigu, uglednog kragujevačkog lekara neurologa i dugogodišnjeg sportskog radnika.

Pozivamo sve građane, organizacije, udruženja, pokrete u gradu Kragujevcu da nam se pridruže u borbi da vratimo Kragujevcu staru slavu i na mesto koje mu pripada kao prvoj modernoj prestonici iz koje počinju sve promene.

Tagovi:

1 thoughts on “Kandidat za gradonačelnika ispred Zajedno za Kragujevac – Miroslav Stojanović Džiga

  1. Bih glasala za Mikicu Dzigu.Stanujem blizu njega,znam iz kakve je porodice.Znam ko je i kakav je.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.