Ko je Ivica Momčilović, kandidat za predsednika Skupštine Kragujevca

Grad Politika

Na konstitutivnoj sednici Skupštine Kragujevca, koja počinje u 10 sati, biće verifikovani odbornički mandati, imenovan sekretar i izabran predsednik Skupštine grada.

Kako je noćas objavio portal blizak Srpskoj naprednoj stranci iKragujevac, juče je postignut dogovor između Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i grupe „300 Kragujevčana“. Zanimljivo je da se na fotografiji vidi da je dogovoru prisustvovao i visoki funkcioner SPS-a Branko Ružić.

Kandidat dogovorene koalicije biće Ivica Momčilović, predsednik Gradskog odbora SPS-a u Kragujevcu.

Ko je Ivica Momčilović? Rođen je 7. oktobra 1981. godine u Kragujevcu. Završio je Prvu tehničku školu u Kragujevcu, a zatim Visoku školu tehničkih strukovnih studija u Čačku. Po zanimanju je strukovni master inženjer mašinstva.

U periodu od 2006 – 2011. godine zaposlen u fabrici “Zastava oružje“ Kragujevac, a od 2011. u JP “Srbija gas“ Novi Sad kao saradnik na poslovima kontrole i ažuriranja stanja objekata u vlasništvu preduzeća. Od avgusta 2011. do marta 2012. godine – član Nadzornog odbora „Metal sistemi“ Kragujevac.

Od jula 2014. do januara 2016. godine član Nadzornog odbora u Kliničkom centru Kragujevac. Od januara 2015. do juna 2016. godine – član Skupštine Gradske agencije za saobraćaj Kragujevac.

Od juna 2016. godine bio je na funkciji zamenika gradonačelnika grada Kragujevca. Od novembra 2017. do maja 2019. godine – predsednik Socijalno – ekonomskog saveta grada Kragujevca.

Član Socijalističke partije Srbije je od 2000. godine. Od 2016. godine predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Kragujevcu.

Član Glavnog i Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije.

Oženjen je, otac jednog dete

Tagovi:

1 thought on “Ko je Ivica Momčilović, kandidat za predsednika Skupštine Kragujevca

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.