Kragujevačka opozicija najavljuje deklaraciju o saradnji

Grad Politika

Sastanku opozicionih stranaka u Kragujevcu su prisustvovali narodni poslanici Dalibor Jekić, Stranka slobode i pravde, Veroljub Stevanović, narodni poslanik POKS-a, Nikola Nešić, narodni poslanik Zajedno, dr Predrag Delić, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke, Ivan Dubljanin, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke, Slađana Radisavljević iz Novog DSS-a, Slađan Rakić, odbornik Grupa građana Alternativa i Jovica Radovanović iz Pokreta „Volim selo svoje”.

Najvažnija tema sastanka bila je zaštita zaposlenih u javnom sektoru, ali i privatnim preduzećima, na koje se ovih dana vrši pritisak da 26. maja idu na skup u Beogradu, koji je najavio Aleksandar Vučić.

  • Zaštitićemo sve zaposlene u javnim preduzećima, institucijama, pa čak i u pojedinim privatnim firmama na kojima se ovih dana vrši veliki pritisak za odlazak na Vučićev kontramiting koji se pravi 26. maja. Predaćemo dopis Osnovnom javnom tužilaštvu tražeći da postupaju u skladu sa zakonom jer je takva vrsta pritisaka krivično delo, kaže za Glas Šumadije Dalibor Jekić, narodni poslanik Stranke Slobode i pravde iz Kragujevca.

Jekić najavljuje i potpisivanje „deklaracije o saradnji svih opozicionih organizacija u Kragujevcu“, kao i dogovor o zajedničkim principima kojih će se držati u narednom periodu.

Fotografija: Privatna arhiva

Tekst je nastao kao deo projekta „Unapređenje informisanje građana Šumadijskog okruga“, koji se realizuje uz podršku fondacije Slavko Ćuruvija. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u tekstu nužno ne izražavaju stavove „Slavko Ćuruvija fondacije“ već su isključivo odgovornost autora i redakcije Glasa Šumadije.

Tagovi:

4 thoughts on “Kragujevačka opozicija najavljuje deklaraciju o saradnji

  1. Smejete se gradjanima u lice svi na ovoj slici,nije mi jasno šta radi Nešič u filijali SNS-a , pazi a zamislite Verka koga su pola sa ove slike u karantinu 2015 .prodali SNS,a sada tobože opet isti likovi hoće da menjaju Srbiju i da vode promene ,hajde da budemo malo ozbiljni i poziciju i kvazi opoziciju da oteramo na smetlište političke istorije.

  2. Draga Jovanka smatram vas za vrhunskim novinarom ali bih vas molio da ispravite naslov teksta jel ovi likovi na slici liče na one iz serije Mućke i da u tom kontekstu ispravite naslov teksta.Ljudi koji vide ovu sliku i ljude na njoj pitaju se da li je ovo fotomontaža ili reirkanacija 2015. /prva polovina godine/. Kakav politički ološ i šljam sve su zaboravili jedni drugima i molimo Vučka da nas veati na državni kazan ,neki već i jesu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.