Kragujevčani na vest da je produžen tender za Tržnicu: Zidanje Skadra je kraće trajlo

Grad

Više ne mogu da se izbroje ni novac, ni godine od kada je krenula saga sa kragujevačkom Tržnicom. Poslednja vest, da je rok za dostavljanje ponuda na tenderu za projektanta i izvođača radova, koji bi konačno trebalo da završi zgradu Tržnice u Kragujevcu, produžen do 24. aprila, izazvala je brojne komentare Kragujevčana.

  • Dal će da bidne u ovaj vek? Do koje godine i stoleća, kao autoput do Batočine – 25 godina, do sledećih izbora ništa od tržnice. Do 2265. Bolje da Vučić dovede i republika plati Kinezima, oni će da brzo završe tu zgradu, komentari su iz ciklusa „vreme gradnje“.

Pojedini čitaoci Glasa Šumadije primećuju da je „od početka renoviranja do sada izgrađen Beograd na vodi“. Dok drugi procenjuju da će radovi izaći na jednu milijardu. Pretpostavljamo dinara.

Podsetimo, od kada je počelo takozvano renoviranje Tržnice, padala su razna obećanja: da će biti porušeni bunkeri (gradonačelnik Dašić), ali i da će država da pomogne (predsednik Vučić). Oba su već u rubrici – dogodilo se na današnji dan.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.