Milan Milosavljević napustio Narodnu stranku

Politika

Član Izvršnog odbora Narodne stranke i predsednik IO Gradskog odbora u Kragujevcu, Milan Milosavljević, napustio je tu političku partiju.

Jedan od razloga su, kaže, privatne obaveze, jer ove godine slavi „20 godina rada u privredi i bavljenja privatnim poslom“. Kao drugi razlog navodi to što, po njegovoj oceni, „promene mogu da iznesu samo ljudi sa čistim biografijama“, dok Narodna stranka „nije bila spremna da se suoči sa problemima u sopstvenim redovima“.

  • Zalažem se za politiku kojoj je na lokalu na prvom mestu čovek, Kragujevčanin. Naš grad ima toliko problema koje vladajuća koalicija u Kragujevcu, što ne ume, što ne želi da reši a neke, poput Tržnice, Trga Radomira Putnika, razrovanih ulica, i proizvodi. Mislim da građani od gradskog odbora opozicione političke partije očekuju nuđenje rešenja koja se tiču našeg grada, na čemu sam insistirao i čime smo se donedavno bavili. Čini mi se da se Narodna stranka ovog trenutka bavi više drugim temama, koje su vredne pažnje, ali zbog činjenice da mi je Kragujevac na prvom mestu, ne vidim sebe više u toj organizaciji.

Milosavljević napominje i da je u Narodnoj bio u prilici da upozna i sarađuje sa „moralnim, vrednim ljudima“

  • Naše razilaženje nema ličnih konotacija, niti je u pitanju bilo kakav sukob, već različit pogled na bavljenje politikom.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.