Na autobusima Autoprevoza izbušene gume i ispisane poruke

Društvo

Tokom noći nepoznate osobe ispisale su sprejom poruke i izbušili gume po autobusima čačanskog prevoznika „Autoprevoz“ kojima su danas trebali da budu preveženi učesnici kontramitinga  SNS-a u Beogrdau.

Policija vrši uviđaj a direktorka „Autoprevoza“ Dušica Stevanović Lužanin potvrdila je ovu informaciju portalu Nova.rs.

Među Čačanima inače prisutno je vidno nezadovoljstvo zbog ustaljene prakse rukovodstva ovog preduzeća da prilikom svakog javnog skupa SNS-a obustavlja sav gradski, prigradski i međugradski saobraćaj povlačeći sva svoja raspoloživa vozila za potrebe prevoza učesnika SNS skupova.

Građani su iritirani ne samo zbog privremenog ukidanja javnog prevoza već i zbog činjenice da se iz budžeta Grada Čačka ovom prevozničkom preduzeću uplaćuje 250 miliona godišnje za subvenciju javnog prevoza Čačana, a onda se uprkos ugovornim obavezama građanima uskraćuje prevoz koji je debelo plaćen njihovim novcem.

Zbog toga je najavljeno i masovno podnošenje tužbi protiv „Autoprevoza“ kao i prijave nadležnim inspekcijama i Tužilaštvu.

Ono što se noćas dogodilo na parkingu Autobuske stanice u Čačku svakako nije primereno, ali je svakako moguđa reakcija na nesavesno postupanje „Autoprevoza“ i direktorke preduzeća koja je inače članica SNS-a.

Inače, društvene mreže u Čačku su preplavljene fotografijama autobusa „Autoprevoza“ kakvi su jutros zatečeni na parkingu, a komentari svedoče da građani ovo što se dogodilo ne osuđuju.

Izvor, Foto: OzonPress

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.