Narodna stranka predstavlja danas novog poverenika za Kragujevac – doktora Predraga Delića

Politika

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i potpredsednik Miroslav Aleksić, razgovaraće danas sa Kragujevčanima u Pešačkoj zoni od 15.30. Na šatndu Narodne stranke biće predstavljen i novi poverenik Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu, dr Predrag Delić, a govoriće se i o aktuelnim političkim pitanjima.

Okupljenima će se obratiti novi poverenik GO u Kragujevcu, dr Delić ali i dosadašnji predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u ovom gradu, Borsi Herman.

Nakon toga u Kragujevcu će, u prostorijama stranke, biti održana i sednica Predsedništva Narodne stranke. Sednića će biti zatvorena za javnost, a učešće u njenom radu uzeće samo članovi Predsedništva.

piše: za list Danas – Zoran Mišić / foto: Glas Šumadije
Tagovi:

3 thoughts on “Narodna stranka predstavlja danas novog poverenika za Kragujevac – doktora Predraga Delića

  1. Polako sve počinje da ima smisla. Sa dr Delićem bi se svaka partija ponosila. A koliko vredi, to znaju svi u bolnici i gradu a i Srbiji ! To što ga anonimusi prozivaju, a ne znaju šta bi mu zamerili govori o njima, da bi nešto da mu zamere a nemaju šta, pa pišu gluposti, i mogu samo da ih iskreno žalim što se dave u njihovoj pakosti. Oko takvih ljudi će se sigurno okupljati najbolji u Kragujevcu i ovo je samo početak ! Puno uspeha Vam želi porodica Radovanović !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.