Narodna stranka u Kragujevcu pita gradonačelnika Dašića čime se rukovodio dodeljujući Vučiću plaketu

Politika

Gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu postavlja pitanje kojim se kriterijumima gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić rukovodio prilikom donošenja odluke da se predsedniku Vučiću dodeli plaketa „Svetog Đorđa“?

  • Iako Dašić navodi da su razlozi Vučićev doprinos razvoju grada, razlozi su očigledno političke prirode, s obzirom da naš grad pod vlašću naprednjaka stagnira. Niz institucija je izmešteno iz našeg grada, a vitalni infrastrukturni projekti, poput rekonstrukcije Kliničkog centra u Kragujevcu nisu ni blizu završetka.
    Od mnogo obećavanih investicija, Kragujevčani su svedoci da naš grad postaje postepeno marginalizovan. Ne tako davno, na Sretenje tekuće godine, Vučić je u Kragujevcu najavio niz investicija u naš grad. Iako je bilo i reči o rešenju problema zgrade „Stare tržnice“ koja se nemarom vlasti i investitora nalazi u katastrofalnom stanju, svedoci smo da pomaka nema, poručuju iz Narodne stranke.

U Gradskom odboru te partije ocenjuju da „Kragujevac zaslužuje bolje“.

  • Zaslužuje odgovornu gradsku vlast i gradonačelnika koji bi se sa svojim timom istinski posvetio razvoju grada, a ne da gradska priznanja dodeljuje na osnovu političke pripadnosti i poslušnosti, a ne u skladu sa objektivnim kriterijumima, kažu u NS.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.