Nikad dosta betona

Grad

Čitateljka nam je poslala fotografiju na kojoj su postavljene zabetonirane kante za đubre, a nalaze se na maloj površini pored cveća. Ova inicijativa može biti štetna, a pored toga ruši izgled ovog prostora.

Kanta za đubre u blizini cveća može naškoditi cveću i okolini, posebno ako se smeće nađe pored kante ili se ne održava na odgovarajući način. Potencijalno štetne materije iz smeća mogu ometati rast biljaka.

Verujemo da je su u JKP Šumadija imali dobru nameru, s obzirom na to da su kante za đubre često meta vandala u Kragujevac, ali baš da se zabetoniraju u zemlji pored stabla i cveća sigurno nije najbolje rešenje.

1 thoughts on “Nikad dosta betona

  1. Ih što ste sitničari ! Pa cela terasa kafića u Branka Radičevića stoji preko žardinjere ! Oslonjena na drvo , dajte sliku ! Nema komanalne policije , na bureku su, ne vide ! Tu gradonačelnik pravi dobrotvorne žurke ! Njega ne zanima ni drvo, ni cveće ! Sem ako ga on ne zasadi, kao na glanc novom Trgu Radomira Putnika ! Napravio čovek prvi trg na svetu sa klupama na suncu, bez drveća za ladovinu ! Taman da sunča penzionere, da ih prepeče reš , da dobiju boju ! A drveće zasadio u travu da trava ima ladovinu ! Genije ! Čovek je neuk kao i svi oko njega , ne treba mu zameriti ! Zato i stoji podloška za kantu ! Svaka žardinjera treba da ima malu terasu za djubre !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.