Nikola Dašić: O svakom funkcioneru SNS izjasniće se članovi, ne odbori

Politika

Nakon što su niški i odbor Srpske napredne stranke u Čačku zatražili smenu ministra odbrane i isključenje iz stranke Nebojše Stefanovića, pitali smo poverenika Gradskog odbora SNS i gradonačelnika Kragujevca Nikolu Dašića kako će se odrediti kragujevački odbor.

  • Ne odbori, već članovi Srpske napredne stranke su slobodni da se izjasne o svakom našem funkcioneru za koga smatraju da je nedostojan funkcije koju obavlja. Predsednik stranke želi da čuje glas svakog pojedinog člana i to je osnov odgovornog i demokratskog delovanja, kaže Dašić i objašnjava da je „SNS daleko najmnogobrojnija politička organizacija u Srbiji, a proces ovakve unutrašnje komunikacije je u stvari proces kontinuiranog pročišćavanja i provetravanja od pojedinih kadrova koji ne baštine osnovne vrednosti na kojima je stranka formirana, već manipulativno, zloupotrebljavajući i SNS i predsednika Aleksandra Vučića u fokusu imaju lične i isključivo lične sebične interese.“
  • Ono što sasvim dobro znam je da Aleksandar ima ogromnu podršku i među građanima i među članovima svoje stranke. Veliko je zadovoljstvo i na ponos je svih nas što se ovakvi procesi sprovode jer ne dozvoljavamo da se SNS pretvori u mrežu interesnih grupa, što su na žalost sebi dozvolile mnoge stranke na srpskoj političkoj sceni. Neophodno je da se ceni marljiv rad, kreativnost i poštenje, a za lenjost, manipulacije i kriminal nemamo ni promil tolerancije. Ne pada nam napamet da se neko krije iza našeg rada, kaže Nikola Dašić.

Članovi kragujevačkog SNS su u postupku izjašnjavanja o svakom funkcioneru, a stav naših članova će po okončanom procesu biti prosleđen organima Srpske napredne stranke. Taj stav će biti naša procena i neće štedeti ni Nebojšu, ni Đukanovića, ni mene, niti bilo koga drugog ako se ogrešio o poverenje građana, stranke ili predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Tagovi:

3 thoughts on “Nikola Dašić: O svakom funkcioneru SNS izjasniće se članovi, ne odbori

  1. Moze li gosin’ Luftika da objasni zasto je Muzej zrtava genocida premesten u Beograd? Boli nas briga za razmirice u njegovoj sekti. Gukni „gradonacelnice“.

  2. O svakom funkcioneru odlučuje Vučić a u odborima se samo stvara farsa o demokratskom odlučivanju u SNS. Ni sam Dašić ne veruje u ovo što je izjavio, ali mora tako da priča da ga ne bi pojeo „demokratski“ mrak. Nemaju funkcioneri SNS svoje mišljenje ni o jednoj političkoj temi već čekaju da im Vučić javi šta treba da kažu. To i nije tako čudno ako znamo da se većinom radi o neobrazovanim diletantima sa kupljenim diplomama koji glume neke veličine a ne znaju, narodski rečeno, „da li su pošli ili su došli“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.