foto: JKP Šumadija

Novih 9 radnika u JKP “Šumadija“ od početka godine

Društvo Grad

Ukupno 9 radnika zaposleno je od početka godine u JKP ’’Šumadija’’ Kragujevac, potvrđeno je iz ovog preduzeća za portal Glas Šumadije.

Tačnije, od 1. januara 2022. godine, šestoro radnika upućeno je na rad na godinu dana iz Javnog preduzeća ’’Putevi Kragujevac’’, dok su tri radnika zaposlena zbog, kako se navodi, potrebe posla.

  • Tri lica zaposlena su zbog potrebe posla (2 lica na određeno vreme i 1 lice na neodređeno vreme) u skladu sa Programom poslovanja JKP Šumadija Kragujevac za 2022. godinu, navode iz JKP ’’Šumadija’’.

Kako je navedeno u odgovorima dostavljenim portalu Glas Šumadije, svi radnici su zaposleni na osnovu Ugovora o radu, a po prethodno dobijenoj saglasnosti Gradskog veća grada Kragujevca.

  • Zaposleni koji su zasnovali radni odnos u 2022. godini raspoređeni su prema važećem Pravilniku o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova u JKP ’’Šumadija Kragujevac’’ u službi finansija, službi pravnih poslova, sektoru zelenila i u sektoru niskogradnje, navode iz ovog preduzeća.

Podsetimo, portal Glas Šumadije već je pisao o novozaposlenima u ’’Energetici’’, gde je od početka godine došlo 8 novih radnika. Kao i o novozapolsnima u Gradskoj upravi.

foto: JKP Šumadija
Tagovi:

1 thoughts on “Novih 9 radnika u JKP “Šumadija“ od početka godine

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.