Otvoren Sajam hortikulture

Grad

Više od 100 izlagača iz cele Srbije predstaviće svoju ponudu tokom četiri dana, na Sajmu hortikulture, koji je svečano otvoren danas.

  • Kao i u svemu ostalom, Kragujevac i ovom manifestacijom pokazuje da jeste regionalni centar. Na sajmu izlažu i gosti iz drugih gradova i opština i takav karakter moramo da očuvamo. Za nama je vreme nimalo lako za čoveka kao pojedinca kao ni za bilo koju delatnost. Šumadija sajam je kao privremena bolnica bio u kovid sistemu više od devet meseci. Sajam hortikulture otvara i najavljuje druge sajmove i manifestacije, onda neka nam bude i dobar putokaz da izlazimo iz krize, što je veoma značajno i za grad i za privredu, rekao je gradonačelnik kragujevca, Nikola Dašić.

On je izjavio da je zadovoljan jer ovogodišnji sajam nudi i proizvode koji su potpuno novi na tržištu.

  • Prvi organizovan sajam u ovoj godini trajaće četiri dana a posetioce očekuje bogat asortiman proizvoda. Sajam hortikulture donosi i neke inovacije, pa osim za ljubitelje cveća, bogat je i garden asortiman i prateći program, izjavio je direktor Šumadija sajma, Aleksandar Lazović.

Sajamske manifestacije će ove godine biti podređene humanitarnim akcijama.

Tokom Sajma hortikulture trajaće akcija “Cvet za Gavrila”, kojom će posetioci imati mogućnost da kupovinom sa štanda za Gavrila pomognu u prikupljanju sredstava za rehabilitaciju i ostale troškove koje porodica Đurđević ima.

Sajam hortikulture osim izložbenog dela na platou Šumadija sajma, organizovan je i u hali, a trajaće do nedelje 30. maja.

Radno vreme Sajma je od 10 do 20 časova, osim poslednjeg dana kada će biti otvoren do 18 časova.

Organizator sajma je za sve posetioce obezbedio besplatan ulaz i parking.

foto: JKP Šumadija
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.