Patriotski blok predstavljen u Kragujevcu

Izbori 2022 Politika

Danas je u sali Skupštine grada Kragujevca održano prvo predizborno predstavljanje Patriotskog bloka koji čine Srpski pokret Dveri i još sedam patriotskih stranaka i organizacija.

Prvi čovek Dveri Boško Obradović ocenio je da je „formiranje Patriotskog bloka vest godine na srpskoj političkoj sceni“.

Na predstavljanju su govorili, osim predsednika Srpskog pokreta Dveri, i Dragan Dobrašinović – predsednik Uspravne Srbije, prof. dr Slobodan Samardžić – predsednik Državotvornog pokreta Srbije, Ljubomir Simić – predsednik Srpske monarhističke strane „Srpska sloga“, Nikola Malenčić – predsednik Nove snage Srbije, pukovnik Dragan Krsmanović – član Političkog saveta Dveri, prof. dr Tamara Milenković Kerković – potpredsednica Dveri, Radmila Vasić – potpredsednica Dveri, Ivana Stojanović – predsednik pokrajinske organizacije Dveri za Vojvodinu i dr Siniša Jagodić – predsednik Saveta Dveri za zdravstvo.

Boško Obradović je je rekao i da „svaki srpski rodoljub sada konačno ima za koga da glasa i da više nema razloga za očajanje, demotivisanost i neaktivizam“.

Dragan Dobrašinović je kazao da je Srbija danas zemlja u kojoj su institucije uništene od strane sopstvene vlasti i dodao da su se udružili u Patriotski blok, jer ne pristaju na njihovo dalje uništavanje.

Slobodan Samardžić je rekao da nije prvi put u našoj istoriji da Srbija stoji na ivici ponora, ali da, dok je ranije glavni uzrok toga bio tzv. strani faktor, ovoga puta reč je o domaćoj destrukciji države.

Ljubomir Simić je pozvao „sve iskrene monarhiste, ravnogorske i četničke pokrete, monarhistička i ravnogorska udruženja da se priključe kako bi se zajedničkim snagama izborili za pobedu Patriotskog bloka“.

Tagovi:

1 komentar

  1. Boško je postao još veći „patriota“ od kad je počeo da se liže sa Vučićem. Vidim da je za promociju svoje nove „patriotske organizacije“ dobio salu SG. To ovi iz Đilasove SSP mogu samo da sanjaju. Salu naprednjaci daju isključivo dokazanim Vučićevim „patriotama“. Samo napred Boško. Čeka te Šapić i čuva ti stolicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.