Predat Projekat za izvođenje za rekonstrukciju Trga Radomira Putnika

Grad

Nakon sprovedenog postupka javne nabavke, Grad Kragujevac – Gradska uprava za razvoj i investicije zaključila je 4. marta ugovor o izradi projektno tehničke dokumentacije, sa grupom ponuđača
REVOLUTION ARCHITECTS d.o.o. sa sedištem u Beogradu, ANDZOR ENGINEERING d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu, i DBA d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu, čiji je predmet izrada projektno tehničke dokumentacije – Projekta za izvođenje za rekonsturkciju Trga Vojvode Radomira Putnika u Kragujevcu.

Grupa ponuđača je u skladu sa ugovorenim rokom od 10 dana, od dana dostavljanja projekta za građevinsku dozvolu i pravosnažnog rešenja o izdatoj građevinskoj dozvoli, dostavila Projekt za izvođenje za rekonstrukciju Trga Vojvode Radomira Putnika u Kragujevcu.

Nakon toga sledi pribavljanje saglasnosti na Projekat za izvođenje od strane JP Urbanizam koje je uradilo idejno rešenje, a potom javna nabavka za izbor izvođača radova.

Tagovi:

2 thoughts on “Predat Projekat za izvođenje za rekonstrukciju Trga Radomira Putnika

  1. E moji SNS-ovci, još jedan projekat koji vam je Dobi ostavio u amanet. Vidite da bar sprovedete ovo do kraja mandata :):) ali teško jer ne cenite kvalitetne i stručne ljude….

  2. Autobuska stanica je lepša. Ali i trg i ona postoje samo na papiru i deo su bivših predizbornih obećanja. Možda i budućih, videćemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.