PROCREDIT BANKA – ODLIČNI USLOVI ZA KEŠ KREDIT, SA PODRŠKOM SAVETNIKA

Društvo Milica naslov

ProCredit banka je godinama prisutna u Čačku. Nalazi se u Gospodar Jovanovoj 12, na uglu sa Karađorđevom ulicom.

Uvek je važila za stabilnu i pouzdanu banku koja je tradicionalno izbor broj jedan za štediše, ali i ključni finansijski partner malih i srednjih preduzeća. Uz sve to, ProCredit je prva banka koja je digitalizovala sve procese i otvorila Zone 24/7 u kojima klijenti mogu da obavljaju sve vrste transakcija samostalno i to 24 sata dnevno.

Klijenti ProCredit banke ne znaju šta je čekanje u redovima – jer sve mogu da odrade od kuće i online – od otvaranja računa, do isplate keš kredita.

Sanja Jović, direktorka ProCredit filijale u Čačku, otkriva za naš portal zašto će ProCredit banka od ove godine biti još bliža klijentima.

  • Mi smo poznati kao prva ONLINE banka. Svi naši servisi su digitalizovani i nastavićemo dalje da ih usavršavamo i razvijamo. U našim Zonama 24/7 do sada smo imali koleginicu koja je pomagala klijentima prilikom obavljanja transakcija na bankomatima. Sada imamo još ljudi u banci: u našoj ekspozituri ponovo rade i savetnici – koji su svakog radnog dana tu da klijentima daju informacije u vezi sa kreditima, štednjom, oročenjima, karticama, računima, kao i da iste po potrebi realizuju. Naš cilj je da ponudimo građanima veoma konkurentne uslove i maksimalno efikasnu uslugu.

ProCredit do kraja marta nudi građanima sjajne uslove za keš kredite, koje bi valjalo iskoristiti. Tu ponudu najbolje ilustruje primer da ako se podigne kredit od 200.000 dinara, za 12 meseci se vrati 210.000 dinara. Ovo je samo primer, ali ista logika prati i ostale iznose i ročnosti.

Jer, početak godine je pravo vreme za planiranje manjih ili većih investicija za podizanje kvaliteta života, a povoljnije uslove na tržištu nije lako pronaći.

PR tekst

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.