Kragujevački naprednjaci podržavaju Vučića i „ponosno stoje“ uz predsednika

Grad Politika
  • Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva SNS i poverenikom Nikolom Dašićem ponosno stoji uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pruža mu apsolutnu podršku u borbi da očuva teritorijalni integritet države, zaštiti srpski narod na KiM i diplomatskim putem spreči dalji progon Srba iz južne pokrajine, piše u saopštenju kragujevačkih naprednjaka, koje prenosimo:

Izlaganje predsednika Vučića temelji se na činjenicama i dokazima koje je iznosio, a koji su nedvosmisleno rekli da Aljbin Kurti kontinuirano i sistematski, suprotno rezolucijama i poveljama UN, radi na pravljenju nepodnošljivih uslova za život srpskog naroda na KiM, što nanosi nepopravljivu štetu i rezultira iseljavanjem srpskog stanovništva.
U istorijskom govoru pred Savetom bezbednosti UN, predsednik je upozorio svetsku javnost i jasno izneo da ono što Kurti radi predstavlja zločin protiv čovečnosti.

Nasuprot istorijskoj diplomatskoj borbi predsednika da očuva mir i stabilnost i zaštiti interese Srbije i srpskog naroda, istog dana u Strazburu, Đilasovi izaslanici, optužuju sopstvenu državu i pokušavaju da zaustave projekte i privredni rast i razvoj Srbije i onemoguće povlačenje novca iz predpristupnih evropskih fondova za realizaciju brojnih projekata.

Količina snishodljivosti koju je pokazala antidržavna opozicija moljakanjem da se u Srbiji otpočne nekakva međunarodna istraga izbornog procesa je do sada nezabeležena, a oni svoju sramotu veličaju kao veliki uspeh samo kako bi izborili pohvale svojih mentora i finansijera. Jasno je da su njihovi ciljevi daleko od državnih interesa i svode se na zadovoljenje ličnih interesa Đilasovaca i punjenje njihovih džepova.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac čvrsto stoji uz predsednika Vučića koji ponosno vodi jednu suverenu državu kakva je Srbija i njen slobodarski narod na putu očuvanja teritorijalnog integriteta, razvoja i napretka koji neće uspeti da zaustavi šaka izdajnika i stranih plaćenika.

Tagovi:

1 thoughts on “Kragujevački naprednjaci podržavaju Vučića i „ponosno stoje“ uz predsednika

  1. Idealan primer za onu narodnu „Čega se pametan stidi, time se budala ponosi“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.