Profesor sa Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu među tri najbolja naučnika sveta

Društvo Grad

Redovni profesor na Fakultetu medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu i rukovodilac Centra za smanjenje štetnih efekata bioloških i hemijskih hazarada Vladislav Volarević rangiran je među 0,05 odsto najboljih naučnika na svetu u oblasti matičnih ćelija u proteklih pet godina, saopšteno je danas, prenosi FoNet.

Volarević je tako, prema bazi podataka Scholar GPS, treći najbolji naučnik u svetu u oblasti mezenhimskih matičnih ćelija i 22. u oblasti matičnih ćelija.

Ovaj izuzetan uspeh u svojoj naučno-istraživačkoj karijeri, Volarević je postigao pošto su njegovi naučni radovi citirani više od 6.000 puta. 

Izvor. FoNet
Fotografija: FoNetmedf.kg.ac.rs
Tagovi:

4 thoughts on “Profesor sa Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu među tri najbolja naučnika sveta

  1. Svaka cast mladi covece i sigurno si svojim zalaganjem dosao u priliku da budes jedan od najboljih.Za razliku od tebe jedan deo tvojih kolega medecinske struke umislja o strucnosti jer su zalutali u to najcenjenije zvanje…

  2. Bravo, mladi kolega!!!
    Ne samo da ste na ponos cele Srbije i njene medicinske struke, nego ste i vratili ugled kragujevackom Medicinskom fakultetu, koji je u jednom njegovom periodu bio, nazalost, poljuljan. Kao cvet ste koji nikne ispod kamena! Srbijo, daj ovom mladom naucniku sav prostor da se razmahne svojom pamecu i radom, da nam ga drugi ne ukradu! Jos, jednom: bravo, Dr Vladislave!

  3. Sve čestitke, još jedan dokaz kakav smo mi narod. Ko zna koji trud i pod kojim okolnostima postignut ovaj veliki uspeh, ali ipak je moguć!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.