Program Doma omladine

Kultura

Subota, 18. mart

Nakon rasprodate žurke u decembru i gomile rasprodatih žurki i u drugim gradovima (Novi Sad, Subotica, Banja Luka, Zrenjanin, Kruševac, Zaječar, Niš), Jugoslovenka se vraća u Kragujevački Dom Omladine, u subotu 18 marta, od 20 časova.

Ovo je žur svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima.

Spremite grlo za pevanje i noge za plesanje, a na repertoaru će biti Dino Dvornik, EKV, Haustor, Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol, Partibrejkers, Prljavo Kazalište, Oliver Mandić, Đavoli, Bajaga, a biće tu i novih snaga poput Nipplepeople, Buč Kesidi, SevdahBaby, MVP, Irie FM, Z++, Artan Lili.

Za DJ pultom Duško Milojević a.k.a. Dulex, čovek koji je bio rezident najboljih beogradskih alternativnih klubova kao što su Akademija, Povetarac, Ben Akiba, Pazi Škola, Štrafta, Pop Quart, Šlep i čovek koji već punih 10 godina u Božidarcu u okviru Vračar Rocks serijala organizuje koncerte najboljih regionalnih bendova.

Karte po ceni od 600 dinara mogu se nabaviti u Crazy Vinyl Shopu, a na ulazu u klub će koštati 800 dinara.

Petak, 24. mart

VikendCeluNoć: Until We Bleed Out Party

  • I ovog puta Dom omladine pretvaramo u mesto gde ćemo ostaviti svoju dušu, đuskati, skakati i pevati uz raznoliku Abelovu diskografiju. Pravila već dobro znate: Uzimajući u obzir da počinjemo u 20h, od samog starta slušamo samo njega, prvih pola sata do 45 minuta starije pesme, a onda prelazimo na one popularnije radijske hitove, ali i one druge popularne uz koje ćemo „iskrvariti“. Poslednjih pola sata ostavićemo za vaše želje ukoliko ih nismo čuli do sada, poručuju organizatori.

Karte će biti isključivo i samo na ulazu po ceni od 400 dinara. Kao i do sada, nekoliko srećnih ruku biće nagradjeno sa @non_ordinary_stuff majicama, a taj momenat ovog puta biće prepušten publici i atmosferi.

Subota, 25. mart

U Galeriji Doma omladine održaće se koncert Aleksandre Stefanović SHKART BAND. Koncert će početi u 21 sat, a ulaznice su 400 dinara.

Ponedeljak, 27. mart

Izložba More i erotika Ive Prlinčević. Izložba akvarela i kombinovane tehnike na papiru biće otvorena u 20 časova.

Petak, 31. mart

U Galeriji Doma omladine biće održan koncert THE TRIGGER sa početkom u 21h.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.