Rekonstrukcija Avantura parka na Šumaričkom jezeru

Društvo

Avantura park na Šumaričkom jezeru uskoro će ponovo biti u funkciji, jer se radovi na njegovoj rekostrukciji, koje je obišao član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović privode kraju.

Došao je na red i ovaj veliki projekat. Imali smo problem sa nosećim stubovima i zato nismo smeli da koristimo Avantura park onako kako bi trebalo. Sada mogu da obradujem decu informacijom da će u sledećih par dana rekonstrukcija biti završena i Avantura park biti ponovo kao na samom otvaranju. Deca će moći da uživaju u njemu kao nekad, kazao je Stevović. Cela obala Šumaričkog jezera koju smo sredili i dalje je u savršenom stanju, zbog čega je veoma važno da se i Avantura park uradi kako treba. Mnogo roditelja sa decom posećuje jedno od omiljenih izletišta Kragujevčana i normalno je da i Avantura park bude kompletno sređen, prilagođen deci i da Kragujevac dobije ono što zaslužuje, poručio je Stevović.

Grad je u ovaj projekat uložio 1.700.000 dinara bez PDV-a.

Tagovi:

1 thoughts on “Rekonstrukcija Avantura parka na Šumaričkom jezeru

  1. Stevoviću budite konkretni uložili ste pare nas gradjana od poreza a ne grada Kragujevca ! Zašto deca iz osnovnih škola u Kragujevcu moraju da plaćaju ulazak u Avantura park ??? U redu je da naplaćujete gostima, ali našoj deci ne treba naplaćivati jer su naše porodice taj park i napravile a ne vi političari !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.