Sajam roditeljstva Kragujevcu u vrtiću Ciciban 10. juna

Društvo

U Kragujevcu će u subotu 10. juna od 12.00 sati u vrtiću Ciciban prvi put biti održan „Sajam roditeljstva“ u okviru koga će više od 20 ustanova koje pružaju pomoć i podršku roditeljima u ranoj fazi razvoja dece predstavi svoje usluge, najavio je član Gradskog veća za obrazovanje, Dušan Aleksić. Kroz radionice, razgovore sa roditeljima, igru i druge aktivnosti sa decom neke od udtanova koje će se predstaviti su Doma zdravlja, Institut za javno zdravlje, predškolske ustanove čiji je osnivač grad i privatne predškoslke ustanove, izdavači enciklopedija i knjiga za decu.

Radili smo puno na tome da obavestimo roditelje o „Sajmu roditeljstva“ tako da očekujemo, kazao je Aleksić, više stotina dece i roditelja koji će u subotu doći Ciciban da se druže sa nama.

Sajmovi roditeljstva, koji se organizuju širom Srbije su programska aktivnost u okviru treće komponente projekta Inkluzivno predškolsko vaspitanje koga sprovodi Ministarstvo prosvete iz sredstava Svetske banke, od 2019. godine. U okviru jedne od tri komponete istog projekta koja podrazumeva proširenje kapaciteta predškolskih ustanova, u Kragujevcu će biti izgrađen vrtić u Erdeču.

Tagovi:

1 thoughts on “Sajam roditeljstva Kragujevcu u vrtiću Ciciban 10. juna

  1. A cene? Miruju? Odlično! Deca rastu u izobilju, pravilne ishrane, ekskurzije, putovanja… Roditelji mogu da budu rasterećeni jer lako svojoj deci daju sve što im treba? Ili ne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.