Saobraćajnice u gradskim i prigradskim naseljima u Kragujevcu prohodne

Grad Servisne informacije

U Kragujevcu od jutros pada sneg, a za sada su sve saobraćajnice u gradskim i prigradskim naseljima prohodne. To su za InfoKG izjavili u Zimskoj službi Javnog komunalnog preduzeća “Šumadija“. Naglašavaju da su ekipe spremne da u svakom trenutku reaguju u skladu sa vremenskim prilikama. 

  • Trenutno u noćim sati dežuraju dve ekipe, ukoliko sneg nastavi da pada i padavine budu većeg inteziteta biće angažovano svih devet ekipa Zimske službe. Na zalihama imamo dovoljno agregata za posipanje ulica, oko 1.500 tona soli i 2.500 tona rizle. Pored toga, obezbeđeno je 20 tona kalcijum-hlorida, koji ćemo koristiti ako temperature budu niže od -5 stepeni, izjavio je za InfoKG šef Zimske službe JKP “Šumadija“, Marko Radisavljević

Prema najava meteorologa, u Kragujevcu će danas tokom čitavog dana padati sneg, a moguće je i sutra. Za nedelju meteorolozi najavljuju promenljivo oblčano vreme bez padavina, dok nas u ponedeljak očekuje kiša, a od utorka je opet moguć sneg. Maksimalne dnevne temperature će se narednih dana kretati od 2 do 5 stepeni.

Izvor: InfoKG
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.