Sindikat Zastava oružje: Iliću onemogućeno prisustvo sednici Nadzornog odbora fabrike

Društvo

Saopštenje sindikata Zastava oružje:

Predsedniku Sindikata Zastava oružje Draganu Iliću danas nije omogućeno prisustvo sednici Nadzornog odbora fabrike.
​Nakon ulaska predsednika Sindikata u prostoriju za održavanje sednice, Ivica Marjanović predsednik Nadzornog odbora je održavanje sednice izmestio u kancelariju generalnog direktora. Кada je Dragan Ilić pokušao da uđe u tu kancelariju, Ivica Marjanović je leđima zablokirao vrata sa unutrašnje strane kako bi sprečio prisustvo predsednika Sindikata sednici.
​Prisustvovanje sednici Nadzornog odbora Zastava oružje AD je dogovor sa sastanka predstavnika Sindikata Odbrambene industrije Srbije sa državnim sekretarom i predsednikom Saveta za odbrambenu industriju Brankom Živanovićem održanog 11. marta 2022. godine u Beogradu. Tom prilikom je zaključeno da sindikati fabrika prisustvuju sednicama Nadzornog odbora preduzeća kako bi se smanjio osnov za prisustvo sindikata Savetu za odbrambenu industriju Srbije.
​Кako je održavanje današnje sednice izmešteno na nepoznatu lokaciju Dragan Ilić je odustao od dalje namere da prisustvuje sednici Nadzornog odbora.
​Onemogućavanje prisustva sednici Nadzornog odbora je još jedan pokušaj predsednika Nadzornog odbora Ivice Marjanovića da spreči informisanje predstavnika zaposlenih o fabričkim problemima, zbog čega fabrika tone u sve veću krizu.

Tagovi:

2 thoughts on “Sindikat Zastava oružje: Iliću onemogućeno prisustvo sednici Nadzornog odbora fabrike

  1. Ne vidim povezanost između informisanosti jednog od predstavnika zaposlenih u Zastavi, guranju vrata s jedne i druge strane i čunjenice da je fabrika u problemima. Bilo bi bolje da umesto prepisivanja saopštenja koja ovaj gospodin potpisuje već trideset godina, napišete ozbiljnu analizu o radu fabrike koja proizvodi najtraženiji artikal na svetu a uspeva da pravi tolike gubitke. Jedna od tema je i da radnicu koji odu u penziju, moraju da tuže fabriku zbog neplaćenih doprinosa.

  2. Pošto je budak poljoprivredna alatka, što bi se on nalazio u asortimanu nadzornog odbora?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.