Skandalozan poziv trenera kragujevačkih klubova mladim sportistima za Vučićev miting

Politika

Među sportistima, ali i roditeljima u Kragujevcu večeras kruži poruka koju je poslao trener jednog kragujevačkog sportskog kluba. On u poruci kaže da „niko nije oduševljen“, ali da moraju da se pojave i „predaju spisak“.

Iz poruke se jasno vidi da su klubovi ucenjeni, kako im „ne bi ukinuli i ovo malo sredstava“ koje dobijaju. U poruci se tvrdi i da je „svim sportskim klubovima u Kragujevcu isto rečeno“.

Ovo, inače, nije prvi put da kragujevačk klubovi, naročito oni u sistemu SPD Radnički, zloupotrebljavaju uticaj na mlade sportiste. I 4. avgusta prošle godine pojedini treneri su zloupotrebljavali svoj autorite i sportiste pozivali da, u organizaciji Srpske napredne stranke, idu u Novi Sad na pomen žrtvama Oluje.

I prilikom Vučićevog prošlogodišnjeg mitinga u Kragujevcu, kamere su zabeležile prisustvo omladinske selekcije Vaterpolo kluba Radnički.

Do naše redakcije, inače, poslednjih meseci stižu informacije o finansijskom kolapsu kragujevačkih sportskih klubova. Kao neko, ko bi trebalo da bude uzor mladim ljudima, treneri bi trebalo da znaju da je, najblaže rečeno, necivilizovano da tu vrstu problema rešavaju ponižavanjem mladih ljudi.

Tagovi:

3 thoughts on “Skandalozan poziv trenera kragujevačkih klubova mladim sportistima za Vučićev miting

  1. Lično nerazumem svrhu poruku ,zašto bi išli u Beograd iako dobijate novac od grada Kragujevca,ne nasedajte na priču moramo,ne morate nisu te pare lično većnika zs sport Pedje koji sa nekakvom komisijom vedri i oblaci sportom,već je to novac gradjana Kragujevca i poreskih obveznila ovog grada ,kpnkretno FK.Radnički 1923 je 100% vlasnistvo grada Kragujevca i takav način funkcionisanja u sportu nigde ne postoji i zamolio bih lično gospođu Jovanku Nikolic kao brsnog novinara da ukljuci istrazivacko novinarstvo kao i opozicione lidere grada Kragujevca pre svega Nesica da ispitaju kako Fk.Radnički naplacuje deci clanarinu a korisnik je budzetskih sredstava grada Kragujevca ,po zakonu o sportu to nije dozvoljeno, ako ste pravi ispitsjte ove navode.Mnogo je malverzacija u sportu u gradu tako da apelujem na sportiste vas placaju iskljucivo gradjani grada Kragujevca a ne ova zalutala SNS kamarila tako da poruka ljudi koji vode klubove nema nikakav značaj .

    1. Nije vam palo napamet da je ovo laz, mozda. Nema imena nikakvog, ima samo prepiska koju moze da napise svako. Nema se para ali se deli za odlazak ko alibegova slama 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.