SNS Kragujevac: Predsednik Vučić čini sve da obezbedi sigurnost

Politika

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kragujevcu prenosimo u celosti:

U svoj snishodljivosti prema političkim oponentima i njihovom ponašanju zbog duboke žalosti, zabrinutosti i empatije prema porodicima naše nastradale dece u Beogradu i Mladenovcu, nismo se sučeljavali sa njihovim neumesnim izjavama. Ali, shodno tome, da opozicija ni u potresnim trenucima velike žalosti čitavog naroda, kada u tihovanju svi osećamo veliku tugu zbog nemilih događaja, uporno pokušava da istakne jedino svoje politikanstvo i sopstvene interese. I to ne bi bilo tako neobično s njihove strane, da ne koriste takozvani skup protiv nasilja upravo za proklamovanje nasilja prema predsedniku Vučiću.

Predsednik Vučić čini sve da obezbedi sigurnost, i s tim u vezi vidimo transparentne i jasne postupke kojima će se gore navedeno pospešiti. Prebacivanje krivice je manir opozicionara, ali je gnusno što se to čini na tuđoj nesreći i tragediji.

Treba svi da budemo ujedinjeni u bolu i da pokušamo da očuvamo mir i porodicu. Imajte toliko dostojanstva, nečovečni ljudi, da bar u ovim trenucima ne budete puni mržnje i sebičluka, već da budete tihi kako bi se velika žalost bolovala ovih dana.

Ne skrnavite pomen na žrtve!

Tagovi:

1 thoughts on “SNS Kragujevac: Predsednik Vučić čini sve da obezbedi sigurnost

  1. A šta to Vučić čini? Osim što već godinama širi mržnju i nespokoj u narodu, šta je to dobro učinio? Zadužio je državu više nego sve prethodne vlastu zajedno, promovisao netoleranciju i nasilje (pa samo se setite onih slika ubijenih i samlevenih ljudi, od strane Belivukove bande, koje je naš vrli predsednik pokazivao na TV), dozvolio svojim naprednjačkim jastrebovima da nezamislivom vulgarnošću vređaju i omalovažavaju političke protivnike, dozvolio svojim visokopozicioniranim stranačkim „kadrovim“ da pljačkaju državu i ko zna šta još. Pokrijte se ušima kragujevački naprednjaci i ne pričajte i ne pišite više gluposti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.