SPS čestita SNS-u nove članove: Želimo im da im donesu onoliko glasova, koliko su donosili nama (VIDEO)

Grad Izbori 2023 Politika

Nakon što je večeras na tribini u Drenovcu listu ALEKSANDAR VUČIĆ – Kragujevac ne sme da stane podržao nekadašnji funkcioner Socijalističke partije Srbije u Kragujevcu, oglasio se i SPS.

„Čestitku“ je dojučerašnjem koalicionom partneru u ime kragujevačkih socijalista uputio Vladimir Petrović, sekretar Gradskog odbora SPS-a.

  • Čestitamo Srpskoj naprednoj stranci nove članove, koji odavno ne pripadaju Socijalističkoj partiji Srbije. I želimo im da im donesu onoliko glasova, koliko su ranije donosili našoj partiji, poručio je Petrović.
Tagovi:

4 thoughts on “SPS čestita SNS-u nove članove: Želimo im da im donesu onoliko glasova, koliko su donosili nama (VIDEO)

  1. Kakve uvlake. Samo da se i oni dodvore predsedniku da ih ne izbaci iz koalicije. Sramota. Gde im je ponos.

  2. Nešto bi i bilo od vas da vam je Ćetko ostao na čelu stranke. Ovako ste dobili Momčilovića za koga teško da će glasati i članovi porodice. Procene su da će SPS na lokalu imati oko 5-6% glasova, što je za vas takve kakvi ste odličan rezultat. Možda je vreme da se konačno preselite u opoziciju pa da vidite kako je na drugoj strani. A možda za vas to i nije dobro jer ćete nestati sa političke scene. Pretvorili ste se u sekticu gde samo mali broj „proverenih“ članova može da napreduje. Ostali su tu samo da popunjavaju broj i da prave gužvu na vašim sektaškim skupovima. Ljudi su vas provalili pa sada sve veći broj vaših članova prelazi u SNS. Posebno je to vidljivo u Vodovodu, jer već svi znaju da će posle izbora SNS preuzeti ovo komunalno preduzeće. Sve u svemu crno vam se piše.

    1. Nemoj da toliko brinete za SPS. Oni od kad su se otarasili takvih kao sto je Ćetko duplirali su rezultat, pogledajte rezultate prethodnih izbora, a koliko smo procitali i videli Momčilovića je podržao ceo vrh sps-a sto se i videlo na konvenciji u Kragujevcu. Vidimo se 17.12.2023 pa da vidimo ko će koliko da dobije . Nego da su pametni da se udruze sa sadasnom opozicijom i da vas iz SNS-a pošalju malo u opoziciju. To možete da kažete za vašeg Ivicu Samailovića, Lazovića, Katićku i celu Verkovu stranku koju ste preuzeli, i koji će prvi da se vrate Verku sad kad pobedi, a onda tesko vama od izvornih starih clanova sns-a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.