Ćetko u Drenovcu podržao SNS

Izbori 2023 naslov Politika

Kampanja liste Srpske napredne stranke za lokalni parlament u Kragujevcu nastavlja se promovisanjem članova drugih partija koji prelaze u SNS.

Večeras je na tribini u Drenovcu listu ALEKSANDAR VUČIĆ – Kragujevac ne sme da stane podržao nekadašnji visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije Obren Ćetković.

Na fejsbuk stranici kragujevačkog odbora Srpske napredne stranke piše da su se na tribini u Drenovcu „mnogobrojnim meštanima“ obratili član Predsedništva, poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i kandidat na izbornoj listi ALEKSANDAR VUČIĆ-Kragujevac ne sme da stane Nikola Dašić i kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi ALEKSANDAR VUČIĆ-Srbija ne sme da stane Miroslav Petrašinović.

  • Meštani ovog sela i okoline su svesni da komunalni i infrastrukturni problemi koji postoje su jedino rešivi ako na čelu Kragujevca ostane SNS, jedina stranka koja brine o svakom pojedincu i svakoj Mesnoj zajednici podjednako, piše na FB stranici SNS-a.
Fotografija: FB SNS Kragujevac
Tagovi:

6 thoughts on “Ćetko u Drenovcu podržao SNS

  1. Pa Ćetko je verovatno shvatio da od Verka neće imati vajde (jer ovaj više ne odlučuje sam), pa se ugledao na Ivicu Samailovića i priklonio SNS. Ovo što se poslednjih dana dešava kod naprednjaka predstavlja ustvari kolaps sistema i poteze očajnika. Kada tako lako pljuneš na svoje članstvo i kažeš da su oni koji su do juče ružili SNS i Vučića, sada tvoji politički saborci, znači da osećaš da ti je kraj blizu. Ali ipak mi nije jasno šta bi Ivici i Ćetku da „idu u četnike 1945 godine“. Kako ne vide da se sve menja i da je vreme naprednjačkih prevara prošlo?

  2. SPS je duplirao glasove od kad nema Ćetka, Kominke i ostalih parazita. Nego šta će da radi SNS sad kad pobedi Verko i vratimu se celo članstvo. Pa Dašić će da ostane bez najbližih saradnika, Lazovića, Samailovića, Katićke… Kao sto su prodali Verka prodace i Dasica samo da im se ukaze prilika, a to je vec odmah posle izbora.

    1. Pa verovatno će tako i biti (ako Verko pobedi, naravno). A što se tiče dupliranja glasova SPS posle Ćetkovog odlaska, to nije tačno. Broj glasova im konstantno opada u KG, i sada je oko 30% manji nego kada je Ćetko bio na čelu stranke. Posle narednih lokalnih izbora biće još manji. Jasno mi je da si kao SPS-bot dobio nalog da ružiš Ćetka, ali moraš biti malo realniji i bar ćutati ako ne znaš kako da fino upakuješ laž.

      1. Realnost je jedno a lepe želje su drugo.Činjenica je da gubite izbore u Kragujevcu i da nećete nikad više imati apsolutnu vlast. To što ste oteli Zeki dva odbornika, pa čak zeznuli i vašeg koalicionog partnera koji ide na vašoj listi i koga ste molili da ide sa vama-SDPS Rasima Ljajića preuzeli ste im Bradonjića iz sušice, pokušali i sa sps-om samo pokazuje vaš strah od gubitka izbora. Baš naprotiv kao učesnik petooktobarskih promena, kao stari demokrata ne mogu za sebe da kazem da sam ičiji bot i da pišem nepotrebne komentare da hvalim nekog, već samo sagledavam političku scenu realno za razliku od tebe koji si očigledno bot sns-a. Vidimo se 17.12.2023 uveče na proslavi pobede opozicije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.