SSP Kragujevac: Zabranjeno nam je korišćenje skupštinske sale

Politika
 • Salu niste zabranili za korišćenje Stranci slobode i pravde već građanima Kragujevca, a koji će vas sledeće godine na lokalnim izborima kazniti zbog svega što ste im radili u prethodnom periodu. Zvaničan odgovor koji smo dobili od predsednika Skupštine grada je za nas neozbiljan i nekorektan, a imajući u vidu da su skoro sve stranke koristile salu za iste i slične skupove. Gospodine Petrašinoviću, dajete nam nebulozne odgovore jer ste dobili nalog od svojih nadređenih da nam ne dozvolite korišćenje skupštinske sale, saopštavaju iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Kragujevcu.
Made with LogoLicious Add Your Logo App

Kragujevački odbor SSP oglasio nakon što je sinoć, na tribini organizovanoj u hotelu Kragujevac, na kojoj je, pored narodnog poslanika Dalibora Jekića, govorio i predsednik stranke Dragan Đilas. Namera Stranke slobode i pravde u Kragujevcu bila je da tribinu organizuju u Velikoj sali Skupštine grada što im, pokazuje odgovor koji su dobili od predsednika Skupštine Miroslava Petrašinovića, nije dozvoljeno.

 • Ova odluka je očigledna posledica konstantnog pada rejtinga Srpske napredne stranke i preduzimanja mera još jačeg gušenja demokratije i opozicionog delovanja u našem gradu. Očigledno da nije dovoljno što sprovodite teror i zastrašivanje nad Kragujevčanima zaposlenim u svim državnim preduzećima, institucijama, lokalnim preduzećima i ustanovama da odlaze na vaše skupove, pa je potrebno dodatno ugušiti slobodu govora. Uzurpirali ste sve što može da se uzurpira u ovom gradu, vršite pritisak na portale da se ne piše ništa negativno o gradonačelniku, za te poslove angažujete i lokalnog tajkuna odnosno bliskog prijatelja gradonačelnika a kojem nije teško da za te stvari ode i do Kosmaja, saopštavaju iz SSP-a.

Podsetimo, Glas Šumadije je 10. marta organizovao, uzimajući u zakup Veliku salu Skupštine grada, tribinu na kojoj su govorili lider pokreta Srbija centar Zdravko Ponoš, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, Nebojša Zelenović koopredsednik stranke Zajedno i Đorđe Pavićević, Zeleno levi front, Ne davimo Beograd.

Fotografija: FB SSP Kragujevac
Tagovi:

1 thoughts on “SSP Kragujevac: Zabranjeno nam je korišćenje skupštinske sale

 1. Smesni su i jedni i drugi a jos strasnije sto se i ono sto je napisano u odgovoru ne razume sta je napisano i od strane autora odgovora, g-din. Petrasinovica.

  Ovo je slika, prilika i minuli rad g-din. Jekica.

  Da li je vredelo to raditi g-din. Jekicu?
  Kako za koga, za vas sigurno jeste.

  Sto ste ih doveli na vlast?
  Sad lepo kusajte sami, nemoj da nam kukumavcite kada ste isti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.