„Strela“ iz Obrenovca od 1. decembra će voziti Kragujevčane

Grad
  • Odluka o davanju saglasnosti na Nacrt ugovora o javno-privatnom partnerstu za obavljanje komunalne delatnosti javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Kragujevca je od izuzetne važnosti za građane Kragujevca jer obezbeđuje kvalitetniji gradski prevoz, kazao je Predrag Stevović, član Privremenog organa Grada Kragujevca.
  • U skladu sa projektom javno-privatnog partnerstva na koji je Komisija Vlade Srbije dala saglasnost, završena je javna nabavka i od 1. decembra, Autosaobraćajno preduzeće Strela iz Obrenovca kao najpovoljniji izabrani ponuđač obezbediće mnogo bolji gradski prevoz za naše sugrađane nego što je bio sada. Nakon dve godine, ugovorom je predviđeno i 17 novih autobusa, tako da će više od polovine ukupnog broja vozila javnog saobraćaja biti novo.

Zanimljivo je da su autobusi istog autoprevoznika vozili aktiviste Srpske napredne stranke iz Kragujevca na miting 26. maja u Beogradu.

Na desetoj sednici Privremenog organa grada Kragujevca, članovi su dali saglasnost na Nacrt odluke o prenosu udela grada Kragujevca u kapitalu Istraživačkog razvojnog centra za bionženjering “Bioirc“ doo Kragujevac, koji je Gradska uprava za razvoj i investicije utvrdila i uputila Privremenom organu i doneta odluka za raspisivanje i sprovođenje javnog konkursa za izbor direktora ustanove kulture “Koraci“.

Tagovi:

6 thoughts on “„Strela“ iz Obrenovca od 1. decembra će voziti Kragujevčane

  1. Takođe, zanimljivo je da je isti prevoznik jedan od operatera i u Nišu. Ima tu dosta i zanimljivih pitanja, npr. Ko je pored Grada platio konsultanata za izradu projektne dokumentacije JPP-a? Kolika je vrednost zaključenog ugovora i da li je ona realna? Koliko ćemo u narednih 10 godina izdvajati iz Budžeta za finansiranje JGP?Kakvi su bili kriterijumi za izbor ponuđača u postupku nabavke?…

  2. Da li je to gospodin koji se do juče reklamirao iz fiskulturnih sala, u 21.veku senzacionalistički najavio da ćemo u busevima ubuduće imati klimu i internet??? Da li je dotični ikada ušao u bus…jer da jeste znao bi da se već godinama vozimo sa internetom i klimom… klasična obmana, kao i sve drugo!

  3. Mene lično je sramota što sam kragujevčanka koja kozisti autobuski prevoz. N8je ni grad za pohvalu, a autobuska, pijaca i institucije od značaja su bruka.

  4. Jel to postavljate bagremarsku metlu u znak zahvalnosti za angazman na standu nazadnjaka??? Koraci, neka vam je bog u pomoc!!!

    1. Naravno da postavljaju, pa ne znate vi koliko se zena polomila da se dokaze. I dokazala se. Samo ne bas kao Draginja Vlk.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.