U Kragujevcu danas sve radi uobičajeno

Grad Politika

Nakon što je određen broj Kragujevčana – simpatizera vladajuće stranke ili onih iz grupe „koji morajuˮ otišao put Beograda na miting „Srbija nadeˮ u organizaciji predsednika Aleksandra Vučića i drugog dela Srpske napredne stranke, ulice Kragujevca izgledaju uobičajeno. Ništa ne ukazuje na to da je najavljeni veliki broj Šumadinaca otišao u prestonicu gde će im se u večernjim satima biti obraćeno.

Budući da su zaposleni u javnim preduzećima, institucijama i ustanovama pozivani da krenu autobusima za Beograd, postavljalo se pitanje šta će u gradu raditi. Juče je Glasu Šumadije iz Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, Nacionalne službe zapošljavanja, kao i iz kragujevačkih preduzeća potvrđeno da će se 26. maja, raditi po ustaljenom radnom vremenu.

Danas, kako možemo primetiti, sve funkcioniše kao i drugim radnim danima, gradski prevoz u Kragujevcu saobraća po ustaljenom redu, nema kašnjenja, putnici su na stanicama.

Proverili smo i naplatno mesto Energetike gde, takođe, sve radi ustaljeno. U Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, u hodinku gde se čeka red, ima manje ljudi nego obično, svega dvoje, troje, a i pojedini šalteri ne rade, svakako ima onih koji su tu do kraja radnog dana.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.