U Kragujevcu danas sve radi uobičajeno

Grad Politika

Nakon što je određen broj Kragujevčana – simpatizera vladajuće stranke ili onih iz grupe „koji morajuˮ otišao put Beograda na miting „Srbija nadeˮ u organizaciji predsednika Aleksandra Vučića i drugog dela Srpske napredne stranke, ulice Kragujevca izgledaju uobičajeno. Ništa ne ukazuje na to da je najavljeni veliki broj Šumadinaca otišao u prestonicu gde će im se u večernjim satima biti obraćeno.

Budući da su zaposleni u javnim preduzećima, institucijama i ustanovama pozivani da krenu autobusima za Beograd, postavljalo se pitanje šta će u gradu raditi. Juče je Glasu Šumadije iz Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, Nacionalne službe zapošljavanja, kao i iz kragujevačkih preduzeća potvrđeno da će se 26. maja, raditi po ustaljenom radnom vremenu.

Danas, kako možemo primetiti, sve funkcioniše kao i drugim radnim danima, gradski prevoz u Kragujevcu saobraća po ustaljenom redu, nema kašnjenja, putnici su na stanicama.

Proverili smo i naplatno mesto Energetike gde, takođe, sve radi ustaljeno. U Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, u hodinku gde se čeka red, ima manje ljudi nego obično, svega dvoje, troje, a i pojedini šalteri ne rade, svakako ima onih koji su tu do kraja radnog dana.


Tekst je nastao kao deo projekta „Unapređenje informisanje građana Šumadijskog okruga“, koji se realizuje uz podršku fondacije Slavko Ćuruvija. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u tekstu nužno ne izražavaju stavove „Slavko Ćuruvija fondacije“ već su isključivo odgovornost autora i redakcije Glasa Šumadije.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.