U petak u 14 sati fejsbuk intervju sa gradonačelnikom Nikolom Dašićem

Društvo Grad

Da li je i intervju za Glas Šumadije dokaz da se u odnosu gradske vlasti prema novinarima nešto menja ili je, kako opozicija ocenjuje, reč o dobrom političkom marketingu?

Kakvi su planovi kada je reč o infrastrukturnim projektima i kakvi su rokovi za realiazaciju Severne obilaznice, koju najavljuje? I koliko će novca iz gradskog budžeta da bude izdvojeno za nezakonitu naknadu za vođenje matične evidencije koju je naplaćivalo Javno stambeno preduzeće?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će uživo na fejsbuk stranici Glasa Šumadije u petak (26. novembar) u 14 sati odgovarati gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić. Intervju se kasnije može pogledati na stranici portala, ali na našem yutjub kanalu.

Tagovi:

2 thoughts on “U petak u 14 sati fejsbuk intervju sa gradonačelnikom Nikolom Dašićem

  1. Možete li postaviti pitanje Gradonačelniku Dašiću da li će smeniti Gradskog Urbanistu Markovića ako se pokaže tačnim da postoji Rešenje Agencije za borbu protiv korupcije protiv direkrora JP Urbanizam Dunčića u kojem se pominje Marković i njegova supruga kao razlog za MERE za zloupotrebe službenog položaja izrečene direktoru Dunčiću i to dok je Marković bio Predsednik Nadzornog Odbora u tom preduzeću ? A drugo pitanje jeI da li će ga ostaviti na funkciji, ako se dokaže da ima lažnu licencu za urbanizam, dobijenu na osnovu lažnih navoda da je radio kao učesnik na izradi urbanističkih planova za grad Kragujevac !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.