U sredu u MIND parku razgovori o preduzetništvu, govore i Rade Šerbedžija i Dragan Bjelogrlić

Grad

Centar za visoke ekonomske studije (CEVES) organizovaće u sredu, 1. juna u MIND parku u Kragujevcu konferenciju i izložbu o doprinosu malih i srednjih preduzeća (MSP) ostvarivanju ciljeva održivog razvoja (Agenda 2030) u Srbiji.

Na izložbi i konferenciji biće predstavljeni skriveni šampioni sektora malih i srednjih preduzeća Srbije, kao i njihov značaj za srpsku ekonomiju, kratka istorija njihovog razvoja i njihov potencijal sa identifikovanim inicijativama uz koje će taj potencijal moći da se ostvari, navodi se u pozivnom pismu Centra.

Događaju u MIND parku prisustvovaće ambasadori Nemačke Tomas Šib i Švajcarske Urs Šmid, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, vodeći ljudi slovenačkog i irskog poslovnog kluba i mnogi drugi.

Predviđen je i razgovor sa Radetom Šerbedžijom i Draganom Bjelogrlićem o preduzetništvu i kulturi i o tome kako to dvoje mogu da pomognu jedni drugima.

Izložbu i konferenciju organizuje CEVES u okviru platforme „Održivi razvoj za sve“, koju podržavaju vlade Nemačke i Švajcarske, a sprovodi GIZ.

Manifestaciju takođe podržava ambasada Slovenije u Beogradu a medijski partneri su NIN, Nova ekonomija, E-kapija i Diplomacy&Commerce.

Piše: FoNet
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.