Uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović

Društvo Politika

Kako se navodi u saopštenju Narodnog pokreta, saobraćajni policajci, koji su ga zaustavili, obavestili su ga da je za njim raspisana poternica, navodno, zbog protesta koji je bio 24. decembra ispred gradske skupštine u Beogradu

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović uhapšen je jutros u Užicu, saopštio je Narodni pokret Srbije.

  • Danas je u okolini Užica na putu ka Zlatiboru uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije, šef odborničke grupe NPS u Skupštini grada Beograda i advokat Miloš Pavlović. On je u to vreme bio u kolima sa porodicom, saopšteno je iz Narodnog pokreta Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, saobraćajni policajci, koji su ga zaustavili, obavestili su ga da je za njim raspisana poternica, navodno, zbog protesta protiv izborne krađe koji su bili 24. decembra ispred gradske skupštine u Beogradu.

  • Iako je Pavlović svakodnevno od protesta u Beogradu i, kao advokat po prirodi svog posla po sudovima, policija ga podmuklo hapsi pred porodicom pod izgovorom da nisu mogli da ga nađu do sad. Možemo zaključiti da je sve ovo deo plana zastrašivanja od strane uzurpatorskog i nasilničkog režima pred konstitutivnu sednicu Skupštine grada Beograda koja je zakazana za ponedeljak 19. februar, kao i da neće prezati ni od čega u borbi protiv opozicije“, navodi se u saopštenju.

Predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik Miroslav Aleksić poručuje da će svaki pripadnik institucija Srbije koji protiv zakona i zloupotrebljavajući svoju funkciju štiti uzurpatorski režim Aleksandra Vučića kad tad odgovarati i da toga treba da budu svi svesni.

  • Interesantno je ali istovremeno i potresno da se Miloš Pavlović hapsi sa lisicama na rukama na putu na porodični odmor samo zato što je jedan od najaktivnijih opozicionara u Beogradu i zato što je potpredsednik opozicione stranke, dok se istovremeno kriminalci i tajkuni bliski režimu šetaju neometeno po Srbiji, bez obzira da li učestvuju u organizovanom kriminalu ili prodaju drogu našoj deci, poput Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića ili Predraga Koluvije, naveo je Aleksić.
Izvor: vreme
Fotografija: N1
Tagovi:

1 thoughts on “Uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.