Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac o Tržnici: I dalje ne znamo kolika će biti konačna cena koštanja ove sramote

Izbori 2023 Politika

Saopštenje sa današnje konferencije kandidata za odbornika sa liste Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac Obrada Turkovića prenosimo u celosti:

Imate priliku da budete svedoci, kako to izgleda kada se prase goji pred Božić. Skoro četiri godine nista nije rađeno na rekonstrukciji Gradske Tržnice, da bi sada mesec dana pred izbore vlast SNS ubrzanim radovima otvorila samo nastrešnicu, odnosno spoljni deo pijace.

Otvaranje ove nadstrešnice Kragujevčane će koštati preko pola milijarde dinara, od prvobitno planiranih 290 miliona, predviđenih za celu Tržnicu. Ovoj matematici treba dodati i sve propuštene prihode koje bi Tržnica ostvarivala od zakupa tezgi i lokala koja je po našim procenama preko 300 miliona dinara. I na kraju svega mi i dalje ne znamo kolika će biti konačna cena koštanja ove sramote.

Samo sa dosadašnjim iznosima mogle su da se izgrade 3 potpuno nove pijace, ili da se obnove i rekonstruišu sve ulice i fasade u centru grada.

Kao sto vidite SNS vlast je rešila da sakrije svoju sramotu tako što će u narednim danama na metalne panoe, koji su ugrađeni u fasadu same zgrade Tržnice, staviti cirade i printove nekih slika, ne bi li sakrili od građana istinu da sama zgrada Tržnica nije ni počela da se radi.

Mi koji predstavljemo listu Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac znamo, umemo i garantujemo završetak Gradske Tržnice u prvih 6 meseci po preuzimanju vlasti.

Obrad Turković i Veroljub Stevanović, kandidati za odbornike koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac.

Tagovi:

2 thoughts on “Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac o Tržnici: I dalje ne znamo kolika će biti konačna cena koštanja ove sramote

  1. Bilo bi lepo da gradjani Kragujevca znaju koliko ih kosta ta ograda oko zgrade Trznice kojom će da zamaskiraju ruglo koje su napravili?

  2. „Bomardovana“ Tržnica je najveća bruka naprednjačke vlasti u KG. Tu ima svega… i kriminala i nemara i nestručnosti. Tržnica je prava slika SNS u KG. Činjenica je da je sve čega su se naprednjaci dotakli u gradu od 2014 godine, kada su političkim nasiljem došli na vlast, urađeno nakaradno ili uopšte nije dovršeno. Grad danas vode sumnjivi likovi koji nikad ništa korisno i pametno u životu nisu uradili. To su likovi kojima mnogi poroci nisu strani i koji jedino teže tome da svoju nesposobnost, neznanje i neobrazovanost sakriju iza svakodnevnih demagoških monodrama svog „velikog vođe“ Vučića. Pitanje je samo kada će naš sluđeni narod početi da koristi mozak (ako ga uopšte i ima) i da zauvek ukloni ovo naprednjačko zlo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.