Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac: Problemi, poput klizišta u Grošnici, moraju se rešavati u najkraćem roku (VIDEO)

Grad Izbori 2023 Politika

Predstavnici koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac obišli su danas naselje Grošnica i sa meštanima porazgovarali o jednom od najvećih aktuelnih problema sa kojima se suočavaju stanovnici ovog prigradskog naselja, a to je klizište na glavnom putu, koje i posle pet meseci nije sanirano.

  • Uprkos brojnim obećanjima gradskih čelnika, kao i gradonačelnika u ostavci, klizište do danas nije sanirano, pa su meštani ovog velikog naselja maltene odesečeni od grada. Istovremeno, pošto je put zatvoren, saobraćaj je preusmeren preko naselja Ćava, ulicom Vlade Nedeljkovića, koja je loše asfaltirana, uska, neuslovna, bez kišne kanalizacije i trotoara. Ovom ulicom prolazi mnogo automobila, teški kamioni i autobusi, dok istovremeno njom prolazi veliki broj dece koja pešice idu u obližnju školu.

Ujedinjena opozicija obećava da će se, kada, kako tvrde, „pobede na narednim izborima“, ovakvi i slični problemi rešavati u najkraćem mogućem roku, jer grad Kragujevac mora biti na usluzi svim građanima, bez obzira da li je u pitanju grad ili prigradska i seoska naselja.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.