vakcinacija kineskom vakcinom Sinovak_hala „Gordana Goca Blagojevic“_Kragujevac_200121 photo by Nebojsa Raus Korona virus, Kovid 19

UKC Kragujevac zapošljava četiri medicinske sestre/tehničara

Grad

UKC Kragujevac prima na određeno vreme, do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca, jednu medicinsku sestru/ tehničara za potrebe Centra za nuklearnu medicinu.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 1 (jednu) medicinsku sestru/ tehničara za potrebe Urgentnog centra.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 24 (dvadesetčetiri) meseca sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 2 (dva) administratora podrške korisnicima informacionih sistema i tehnologija za potrebe Službe za pravne i ekonomsko – finansijske poslove.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 1 (jednu) višu medicinsku sestru/ tehničara za potrebe Urgentnog centra.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 1 (jednu) višu medicinsku sestru/ tehničara za potrebe Urgentnog centra – hospital.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.