Vladimir Maksimović podneo ostavku na mesto člana Gradskog veća

Grad

Član Gradskog veća zadužen za komunalnu delatnost, Vladimir Maksimović, podneo je, kako Glas Šumadije saznaje, danas ostavku.

Maksimoviću je ovo drugi mandat u Gradskom veću, bio je član tog tela i u vreme kada je gradonačelnik bio Radomir Nikolić. U gradsku vlast ulazi kao predsednik manjinske liste Slovaka, odnosno stranke Jaka Srbija, koja je u Skupštinu na prošlim izborima ušla na listi SNS-a.

Već duže vreme govori se da će Maksimović biti smenjen zbog toga što gradonačelnik Nikola Dašić, navodno, nije zadovoljan njegovim radom. Jedno vreme su i pojedini opskurni portali, bliski vladajućoj stranci, vodili kampanju protiv njega.

Promene u Gradskom veću najavio je i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić u razgovoru za Glas Šumadije, ali nije govorio o konkretnim rešenjima.

  • Svako veče ležem u krevet sa razmišljanjem o tome šta još mogu da popravim u organizaciji svog vremena
    kako bih više stigao da uradim. 
    Na isti način mislim i o svim svojim saradnicima. U svim resorima ima prostora za više zalaganja, a samim tim rezutati bi mogli da budu bolji nego što jesu i zato gledam da promene budu konstantne, u skladu sa situacijom i mogućnostima, a ne formalne u koorelaciji sa određenim događajima, poput pomenutog formiranja nove Vlade, rekao je Dašić.

Tagovi:

2 thoughts on “Vladimir Maksimović podneo ostavku na mesto člana Gradskog veća

  1. Dobro je pitanje ko ce doci umesto ovog sto je bio … ? Samo da ne bude jos gore personalno resenje?
    (istorija se ponavlja kod nas vrlo cesto)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.